Skip to main content
      مجسمه هرکول الهه میترایی اشکانی است،  نه مجسمه هرکول یونانی،  تاریخ نویسی استعماری با دروغ و ترفند سادگان را اغفال می کند،  و تاریخ تقلبی برای اروپا درست می کند.  نباید بسادگی و با دروغ درباره یک مجسمه،  که گفته اند هرکول یونانی است اغفال شد،  و تاریخ کشور را واگذار به دروغهای تاریخ نویسی استعماری کرد.  می گویند ایرانیها خیلی باهوش هستند،  باید ثابت کرد که باهوش هستند.
مجسمه هرکول الهه میترایی اشکانی
مجسمه هرکول الهه میترایی اشکانی
تصویر مجسمه هرکول الهه میترایی اشکانی،  عکس شماره ۴۸۵۲.
مجسمه هرکول الهه میترایی اشکانی
لوگو تخصصی و تخصصی تر باشیم،  در اینجا،  عکس شماره ۱۵۲۹.
برگه 1269 پیوست لینک زیر است:
مجسمه هرکول الهه میترایی اشکانی
پیکره مقدس میترایی
مجسمه هرکول الهه میترایی اشکانی
   عکس پیکره مقدس میترایی اشکانی،  که به اشتباه یا دروغ می گویند مجسمه هرکول یونانی است،  و آنرا نشانی و سندی از حمله اسکندر مقدونی به ایران می نامند  و باعث اغفال سادگان شده اند.  عکس شماره ۱۴۱۰.
      این پیکره در سال ۱۳۲۷ خ،  در محل کنونی کشف شد.  زمان ساخت آن حدود ۱۵۰ ق.م،  تعیین کرده اند،  که برابر با اواسط سلطنت مهرداد اول اشکانی معروف به اشک نهم است،  البته این زمان جای باز نگری علمی جدید دارد.  کتیبه ای در پشت این پیکره به زبان آشوری است،  این زبان بسیار قدیمی تر از زمان پیدایش خط یونانی می باشد.  نمونه این مجسمه که مانند ایزدهای میترایی است،  در چندین معبد میترایی اروپایی وجود دارد،  که بسیار شبیه هم هستند.
……………
   پرسش شماره ۱۷۷۷:  کتیبه هرکول در بیستون مال کیست؟ متن ای کتیبه این است: در سال ۱۶۴ سلوکی ماه پانموی هرکول کالینیکون بوسیله هیاکینتوس پسر پانتا اخوس به خاطر نجات کل امن فرمانده بزرگ این مراسم بزرگ برپا شد، به نظر شما این هرکول کیست؟
   پاسخ پرنیان حامد:  پاسخ شما صفحه ۲۱۹ کتاب مکتوب است که برای شما اینجا نیز برگردان می کنم:
   ــ  زمان ساخت مجسمه سال ۱۵۳ ق.م تعیین می‌شود، این تاریخ با اواسط سلطنت  مهرداد اول اشکانی (اشک نهم ۱۳۶-۱۷۴ ق.م) منطبق می‌باشد.
   اگر  زمان ساخت مجسمه سال ۱۵۳ ق.م تعیین شده که این تاریخ با اواسط سلطنت مهرداد اول اشکانی (اشک نهم ۱۳۶-۱۷۴ ق.م) منطبق می‌باشد,  پس چرا می گویند حکومت سلوکیان آن را ساختند؟ این مجسمه که یا این حساب از ساخته های خود میتری دات (مهرداد) اشکانی است! عجب شباهتی است بین این مجسمه در بیستون و نقش معبد میترایی در اروپا!
   اما جز از آنچه بر کتاب مکتوب است:
   مگر ننوشتند ارشک سال ۲۳۸ ق.م سلوکیان را از ایران بیرون ریخت؟ ۲۴۷ ق.م تاجگذاری ارشک در اساک جالبه لوح بابلی او را شاه می داند یعنی تا بابل رفته است.
۶’ [……….] mAr-ša-ka-a lugal m[eš??……….]
[……….] Arsaces, the king/s?? [……….]
   153 ق.م  سلوکیان وسط بیستون چه می کنند که مجسمه بسازند؟ ‌ 153 سلوکیان وسط بیستون باشند ۱۲۴ مهرداد دوم در سوریه تاجگذاری کند ۲۴۷ ارشک بابل را فتح کرده باشد تصور نمی کنید یک کمی عجیب است جریان؟ دو علامت؟؟ برای مترجم کم است که گذاشته با این کثافتی که به تاریخ نویسی زدند باید یک صد جفتی از این علامت اون بالا می زد!
   ــ  اخوس مگر نام داریوش دوم و اردشیر سوم نبوده است چه شد که یکهو این نام نام سرداران سوریه ای و به قول آقایان مفسر، یونانی و مقدونی شد؟
    زیر مجسمه بعدی نوشته ایزد بهرام هرکول نداریم. هرکول ترجمه ایزد بهرام است.  بهرام بن شاهپور حورون پسر برادر گودرز بن ویژن (ویژن).
بهرام بن هرمز    روشن    عموی نرسه بن ویژن
چو بنشست بهرام از اشکانیان <><> ببخشید گنجی بارزانیان
   جد و آبادشان همان ایزد بهرام بزرگ (هرکول)  گیو گودرز بزرگ هستند که اصفهان هم نبودند همین جا سر پل زهاب بودند.  رستم هم در کردستان بود (زرنک کوه ابرسین کردستان است نه سیستان امروزی).
مجسمه هرکول الهه میترایی اشکانی
مجسمه هرکول الهه میترایی اشکانی
   تصویر نگاره میترایی در اروپا،  طرح پهلوانی دارد مانند بیستون،  که به اشتباه می گویند هرکول است،  در واقع هرکول نیست،  یک کار میترایی اشکانی است،  عکس شماره ۴۷۸۲.  اصل داستان هرکول هم ایرانی است در لینک زیر:
مجسمه هرکول الهه میترایی اشکانی
مجسمه هرکول الهه میترایی اشکانی
     تصویری از یک مجسمه که به اشتباه توسط ناشیان تاریخی و عمداً توسط حرفه ای های تاریخ نویسی استعماری به هرکول نسبت می دهند،  عکس شماره ۱۴۱۰.  این یک مجسمه میترایی است،  و نمونه آن در تمام آثار میترایی اروپا دیده می شود،  البته آثار میترایی ایرانی بدلیل دینی از دوره ساسانی تاکنون تا توانستند پاک کردند،  مانند معبد مهر ورجوی مراغه که مستندش را چند پست قبل گذاشتم.
      داناها و تواناهای تاریخ نویسی استعماری با گفتن اینکه این مجسمه هرکول است،  می خواهند بگویند که از اثرات سلوکی و اسکندر کذایی آنها است.  آنها هرگز نخواهند گفت که اسکندر ایرانی،  شاهزاده ایرانی با دین میترایی بود،  که اروپا را در نوردید،  و دین میترایی را به اروپا برد،  که بعد ها با برنامه های تاریخی و اجتماعی و سیاسی دین میترایی تغییر نام داد و مسیحی شد.
      عزیزان اگر می خواهید از تاریخ بدرستی بدانید،  آنچه را که توسط سیستم آموزشی انرژی گرفته از سیستم آکادمیک استعماری است،  دور بریزید،  و تحقیقات مستقل داشته باشید.  مثلاً تحقیق کنید که هرکول چه بود و تصویر های آن و داستانش چیست،  آثار میترایی چیست و در کجاست،  و هزاران موضوع را تخصصی و حرفه ای دنبال کنید.  در غیر اینصورت شعر زیر خیلی خوب و بجاست:
خشت اول چون نهد معمار کج <><> تا ثریا می رود دیوار کج
   ــ  پس بیایید این خشت را از نو بگذرید،  مشروح در اینجا.
……………
   برچسبها:  مجسمه هرکول، الهه میترایی، میترایی اشکانی، هرکول بیستون، هرکول یونانی، هرکول سلوکی.
………….
مجسمه هرکول الهه میترایی اشکانی
مستندهای مربوط
مستندهای بیشتر را در آپارات وبسایت ارگ ایران ببینید،  لینک آن در ستون کناری
 
……………………….
    توجه ۱:  اگر وبسایت ارگ ایران به هر علت و اتفاق،  مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد،  در جستجوها بنویسید:  تارنمای انوش راوید،  یا،  فهرست مقالات انوش راوید،  سپس صفحه اول و یا جدید ترین لیست وبسایت و عکسها و مطالب را بیابید.  از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.
   توجه ۲:  جهت یافتن مطالب،  یا پاسخ پرسش های خود،  کلمات کلیدی را در جستجو های ستون کناری ارگ ایران بنویسید،  و مطالب را مطالعه نمایید.  در جهت دانش مربوطه وبلاگم،  با استراتژی مشخص یاریم نمایید.
   توجه ۳:  مطالب وبسایت ارگ ایران،  توسط ده ها وبلاگ و تارنمای دیگر،  بصورت خودکار و یا دستی کپی پیس می شود،  از این نظر هیچ مسئله ای نیست،  و باعث خوشحالی من است.  ولی عزیزان توجه داشته باشند،  که حتماً جهت پیگیر و نظر نوشتن درباره مطالب،  به ارگ ایران مراجعه نمایند.
پرسشهای خود را در جستجوهای تارنمای ارگ ایران بنویسید،  به احتمال زیاد پاسخ خود را می یابید
. . جهت آینده ای بهتر،  دیدگاه خود را بنویسید،  و در گفتگوهای تاریخی و جغرافیایی شرکت کنید . .
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها


0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x