Skip to main content

بایگانی ماهانه ارگ ایران همراه تعداد نوشته ها

هفت نوشته تازه ارگ ایران

ثبت علائم تجاری و صنعتی

 
 صفحه 1681 پیوست اداری و ثبتی و دیوانی است.
عکس تعدادی از علائم تجاری و صنعتی جهانی،  عکس شماره 7766 .

تعریف علامت تجارتی

علامت تجارتی عبارت از هر قسم علامتی است اعم ا نقش –تصویر –رقم – حرف –عبارت –مهر –لفاف و غیره آن که برای امتیاز و تشخیص محصول صنعتی تجارتی یا فلاحتی اختیار شود.
نکاتی چند در خصوص علامت تجارتی:
1-داشتن علامت تجاری اختیاری است مگر در مواردی که دولت آن را الزامی قرار دهد.
2-حق استعمال انحصاری علامت تجارتی فقط برای کسانی محسوب می شود که علامت خود را به ثبت برساند .
3-علامت تجارت قابل نقل و انتقال است و باید وفق مقرارت قانون ثبت علایم و اختراعات ایران به ثبت برسد .
4-اجازه استفاده از علامت ثبت شده به دیگران در ایران باید به ثبت برسد .
5-برای علامت گواهی ثبت علامت صادر خواهد شد .
6-مدت اعتبار ثبت علامت برای هر بار 10 سال است .
7-برای ثبت چند علامت باید به تعداد آنها اظهار نامه جداگانه داده شود .
8-تغییرات مربوط به نشانی رسمیت نخواهد داشت مگر اینکه به ثبت رسیده باشد .
نمونه تقاضای ثبت علامت تجارتی
بسمه تعالی
ریاست اداره کل مالکیت صنعتی
با ایفاد یک برگ روزنامه رسمی جمهوری اسلامی به شماره …………….. تاریخ ………… که تقاضای ثبت علامت طی اظهارنامه شماره ………………. در آن درج شده است و با توجه به اینکه در مهلت مقرر در قانون اعتراضی نسبت به آن واصل نشده و خواهشمند است اقدام لازم در جهت ثبت علامت مذکور بعمل آید .
امضای متقاضی ثبت علامت تجارتی
مدارک لازم برای تقاضای ثبت علامت تجارتی
مرحله اول:
1-سه نسخه اظهار نامه ثبت علامت تجارتی و تکمیل آن طبق نمونه پیوستی
2-در صورتی که علامت تجارتی متضمن تصویر یا نوشته بخصوصی باشد ده قطعه از تصویر ضمیمه شود.
مرحله دوم:
3-ارائه یک نسخه روزنامه رسمی که آگهی تقاضای ثبت علامت تجارتی در آن درج شده است .
4-یک برگ تقاضای ثبت علامت تجارتی (بشرح نمونه پیوستی )
5-ارائه یک نسخه روزنامه رسمی که ثبت علامت تجارتی در آن درج و منتشر شده است.
6-ارائه یک برگ تصدیق ثبت علامت تجارتی.
7-ارائه برگ پایان خدمت در مواردی که اعلام خواهد شد .
8-ارائه فتوکپی شناسنامه .
مراحل ثبت علامت تجارتی
1-سه برگ اظهار نامه ثبت علامت تجارتی از دایره فروش اوراق بهادار خریداری و مطابق نمونه پیوستی تکمیل شود.
2-اگر علامت مورد درخواست بصورت تصویر یا نوشته خاصی باشد 10 قطعه از تصویر یا نوشته مذکور بهمراه اظهارنامه تحویل اداره مالکیت صنعتی گردد.
تذکر 1:به تعداد هر طبقه اضافه یک قطعه تصویر مذکور باید اضافه گردد.
تذکر 2:سه قطعه از تصاویر مذکور در محل مخصوص اظهار نامه اظهار نامه ثبت علامت تجارتی الصاق گردد.
تذکر 3:اندازه نمونه ها نباید از ده سانتی متر از هر طرف تجاوز نماید .
3-مدارک ابرازی توسط مسئول اداره مورد بررسی اولیه قرار گرفته و جهت پداخت حق الثبت اظهار نامه ، متقاضی به حسابداری اداره هدایت می شود و کارشناس تعیین می گردد.
4-متقاضی به حسابداری اداره مراجعه و اظهار نامه را ارائه و فیش بانکی صدور می یابد . پرداخت وجه باید در شعبه بانک ملی مستقر در ساختمان ثبت صورت گیرد و پس از پرداخت وجه فیش به حسابداری ارائه گردد . مسئول حسابداری با ملاحظه فیش ضمن انعکاس در دفاتر مربوطه اظهار نامه را ممهور نموده و تحویل متقاضی میدهد.
5-مدارک (اظهار نامه و تصاویر)تحویل اداره شود . اظهار نامه در دفتر ثبت اظهار نامه ثبت شده و به مهر ساعتی همراه با روز و ماه و سال ممهور می گردد. برگ اول اظهار نامه ثبت علامت تجارتی تحویل متقاضی می گردد . برگ دوم اظهار نامه ضبط در سوابق شده و برگ سوم جهت بررسی در اختیار کارشناس معینه قرار می گیرد .
6-کارشناس مربوطه در ظرف 15 روز به تقاضای وارده رسیدگی و در صورت عدم ملاحظه سابقه ثبت و یا مشابهت با علایم ثبت شده و تعیین طبقه کالا اقدام به تهیه پیش نویس آگهی تقاضای ثبت علامت تجارتی می نماید .
تذکر 1:در صورتی که کارشناس در موقع رسیدگی ملاحظه نماید که علامت متقاضی قبلا ثبت شده یا مشابهت باعلایم ثبت شده دارد اخطار رد علامت را تهیه و بنظر مسئول اداره می رساند.
تذکر 2:در صورت رد تقاضای ثبت علامت تجارتی از ناحیه اداره ، متقاضی می تواند ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ از این تصمیم به دادگاه های حقوقی تهران شکایت نماید .
7-مسئول اداره پیش نویس آگهی تقاضای ثبت علامت تجارتی را امضا و به ماشین نویسی ارجاع و پس از تحریر آگهی مذکور آن را امضا می نماید . این آگهی که یک نمونه از علامت درخواستی به آن الصاق شده ضمن ثبت در دفتر اندیکاتور توسط مسئول این امر ، تحویل متقاضی می گردد تا به روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران(به نشانی تهران پارک شهر خیابان بهشت ساختمان دادگستری جمهوری اسلامی ایران )برده شود.
تذکر : متقاضی قبل از مراجعه به روزنامه رسمس باید اقدام به تهیه کلیشه تصویر علامت مربوط نماید و سپس کلیشه مذکور را بهمراه آگهی تحویل روزنامه رسمی نماید .
8-پس از اینکه آگهی تقاضای ثبت علامت تجارتی در روزنامه رسمی درج و منتشر گردید متقاضی 30 روز(با احتساب دو روز اضافه)بعد از تاریخ انتشار با در دست داشتن یک نسخه از روزنامه مذکور به اداره مالکیت صنعتی مراجعه نماید و ضمن تقدیم یک برگ تقاضای ثبت علامت(بشرح نمونه)و یک نسخه از روزنامه فوق تقاضای ثبت علامت تجارتی را بنماید .
9-مسئول اداره پس از وصول تقاضا و روزنامه رسمی دستور ضمیمه شدن به پرونده را صادر و به کارشناس مربوطه ارجاع می نماید . کارشناس معینه پرونده را بررسی و در صورت عدم وصول اعتراض نسبت به تقاضای ثبت علامت تجارتی دستور پرداخت حق الثبت علامت تجارتی را صادر و اقدام به تهیه آگهی ثبت علامت تجارتی می نماید و ضمن گواهی مراتب را به نظر مسئول اداره رسانده و مسئول اداره پس از بررسی و امضا به ماشین نویسی ارجاع میدهد.
10-متقاضی به حسابداری مراجعه و مسئول حسابداری با ملاحظه پرونده و محاسبه فیش مبلغ حق الثبت را صادر و متقاضی برای پرداخت به شعبه بانک ملی مستقر در سازمان ثبت رجوع نموده و پس ا ز پرداخت وجه به حسابداری مراجعه و یک نسخه از فیش را تحویل حسابداری می دهد. مسئول حسابداری با ملاحظه فیش انعکاس در دفاتر مربوطه اظهار نامه را ممهور نموده و تحویل متقاضی میدهد.
11-متقاضی یک برگ تصدیق ثبت علامت تجارتی را از قسمت فروش اوراق خریداری و به اداره مراجعه و مدارک پرداخت حق الثبت و برگ تصدیق را ارائه و مسئول اداره دستور ضم به پرونده و ادامه عملیات ثبتی را صادر می نماید . یک قطعه از علامت در دفتر ثبت علایم  و دفتر طبقات کالا الصاق و ثبت می شود .
مراتب در برگ تصدیق ثبت علامت در ج و ضبط پرونده شده و آگهی ثبت علامت تجارتی تحریر شده توسط مسئول اداره امضا و پس از ثبت در دفتر اندیکاتور جهت درج در روزنامه رسمی تحویل متقاضی می گردد.
12-متقاضی به روزنامه رسمی مراجعه و آگهی ثبت علامت تجارتی را جهت درج در روزنامه ارائه میدهد.
13-متقاضی با در دست داشتن یک نسخه از روزنامه رسمی منتشره مذکور به اداره مالکیت صنعتی مراجعه و روزنامه رسمی را جهت ضبط در پرونده ارائه می دهد . مسئول اداره باوصول روزنامه رسمی حاوی درج آگهی ثبت علامت تجارتی تصدیق ثبت علامت تجارتی را امضا و دستور تحویل آن را به متقاضی صادر می نماید . تصدیق ثبت پس از احراز هویت و اخذ رسید تحویل صاحب علامت می شود .
14-تصدیق ثبت علامت تجارتی از تاریخ اظهار نامه مربوط بمدت ده سال اعتبار دارد . در صورتی که صاحب علامت تمایل به استمرار سابقه ثبت داشته باشد می  تواند حداکثر ظرف 6 ماه از انقضای اعتبار تصدیق ثبت اقدام به تجدید علامت نماید . در صورتی سپری شدن مدت 6 ماه علامت ثبت شده دیگر اعتبار قانونی نخواهد داشت .
جدول طبقه بندی علایم صنعتی و تجارتی
فصل اول – صنایع و محصولات شیمیایی
1-محصولات شیمیایی که در صنایع و علوم عکاسی (فتو گرافی)کشاورزی و پرورش نباتات و جنگلبانی استعمال می شود کود(طبیعی و مصنوعی )ترکیبات آتش نشانی ، مواد آب دادن فلزات و ترکیبات شیمیایی جهت جوشکاری ، محصولات شیمیایی جهت حفظ مواد غذایی – مواد دباغی و مواد چسب دار برای صنایع .
2-رنگ –روغن جلا- لاک – مواد ضد زنگ – و جلوگیری از فاسد شدن چوب ، مواد رنگی – مواد اکاله – صمغ – فلزات بشکل ورق و گرد جهت نقاشی و آرایش و تزیین .
3-ترکیبات جهت سفید کردن و سایر موادی که برای شستشو بکار می رود ، ترکیباتیکه جهت پاک و تمیز کردن و براق کردن و لکه گیری و گرفتن چربی و ساییدن و صیقل دادن استعمال می شود . صابون ، عطریات ، روغن اسانس، مواد آرایشی، محلول های موی سر، گرد و خمیر دندان .
4-انواع روغن و چربی های صنعتی (به استثنای روغن ها و چربی های خوارکی و روغنهای اسانس)روغن ماشین ، ترکیبات گرد گیر ، و جاذب، انواع سوخت (از جمله بنزین )و مواد روشنایی ، شمع ، شمع مومی و گچی و شمع کوچک  (شب سوز)فیتیله.
5-مواد دارویی و بیطاری و بهداشتی، مواد خوراکی و آشامیدنی مخصوص بیماران و کودکان ، مشمع و لوازم جراحت بندی ، لوازم پر کردن دندان ، موم دندانسازی ، مواد ضد عفونی کردن ، ترکیبات جهت دفع نباتات هرزه و حشرات و حیوانات موذی.
فصل دوم –فلزات معدنی و مصنوعات فلزی
6-فلزات اعم از تهیه نشده و نیمه تهیه شده و ترکیبات آن ، لنگر ، سندان ، زنگ ، و ناقوس، لوازم ساختمانی بشکل ورق و ریخته شده ،ریل و وسایل لوازم فلزی جهت راه آهن ، زنجیر (به استثنای زنجیرهای وسایل نقلیه )کابل و سیم و مفتول (غیر برقی)قفل و بست و بند ، لوله های فلزی صندوق و صندوقچه آهنی ، گلوله فولادی ، نعل اسب، میخ و پیچ، سایر موضوعاتی که از فلزات گرانبها ساخته نشده و در هیچ طبقه دیگری ذکر نگردیده است ، مواد معدنی .
7-انواع ماشین و ماشینهای افراز ، موتورها (به استثنای موتورهای مخصوص وسایل نقلیه ) قفلهای اتصال و تسمه انتقال قوه (به استثنای قفل و تسمه های مخصوص وسایل نقلیه دستگاههای بزرگ کشاورزی ، ماشین جوجه کشی.
8-آلات و افزارهای یدی ، آلات برنده و چنگال و قاشق ، اسلحه سرد.
فصل سوم –دستگاه و لوازم و آلات فنی و علمی و صنعتی
9-دستگاه و آلات علمی و دریانوردی و مهندسی و برقی (از جمله بی سیم )و عکاسی و سینما تو گراف و آلات بصری و اوزان و مقیاسها و اسباب علامت دادن و کنترل (نظارت )دستگاه و لوازم نجات .و آموزش،دستگاه خودکار با ژتون یا پول فلزی ، ماشین های گویا ، صندوق ثبات خودکار جهت پول ، ماشین های حساب ، ماشین های آتش خاموش کن.
10-آلات و ادوات جراحی و طبی و دندانسازی و بیطاری(از جمله پا و دست و چشم و دندانهای مصنوعی)
11-تاسیسات و لوازم روشنایی و گرم کردن و مولد بخار و طبخ و تبرید و خشک کردن و تهویه و لوله کشی و بهداشتی .
12-وسایل نقلیه ، دستگاه های حمل و نقل زمینی ، دریایی و هوایی.
13-اسلحه گرم، مهمات و خمپاره ، مواد قابل احتراق ، لوازم آتشبازی .
14-فلزات گرانبها و ترکیبات آنها و مصنوعات ساخته شده ا زفلزات گرانبها و یا روکش شدن با آن (به استثنای آلات برنده و چنگال و قاشق )جواهرات و سنگهای گرانبها ، ساعت و آلات کرونومتر .
15-آلات موسیقی (به استثنای ماشینهای ناطق و دستگاههای بی سیم )
فصل چهارم –مصنوعات و اشیای ساخته شده از مواد مختلف
کاغذ و کالاهای ساخته شده از کاغذ، مقوا و کالاهای ساخته شده از مقوا، مطبوعات، روزنامه ، مجلات ، کتاب و لوازم صحافی ، عکس ، لوازم التحریر، لوازم چسب دار،(برای لوازم التحریر)، لوازم هنری، قلم موی نقاشی، ماشین تحریر و لوازم دفتر (به استثنای مبل) لوازم اموزش و تربیت (به استثنای دستگاههای آموزشی )ورق بازی ، حروف و کلیشه مطبعه .
17-کائوچو، گم الاستیک (بالاتا)و مواد مشابه آن ، کالاهای ساخته شده از مواد مزبور که در سایر طبقات ذکر نشده است . لوازم باز بندی و انسداد و لوازم عایق کاری ، پنبه نسوز، میکا، محصولات ساخته شده از آنها ، لوله قابل ارتجاع و غیر فلزی.
18-چرم و چرم مصنوعی ، لوازم ساخته شده از آنها که در سایر طبقات ذکر نشده است .
پوست ، چمدان و کیفهای دستی و مسافرتی و چتر، عصا ، شلاق، و زین و برگ و اشیای سراجی.
19-لوازم و مصالح ساختمانی ، سنگ طبیعی و مصنوعی ، سمنت، آهک ، ملات ، گچ ، شن، لوله های سفالی و سمنتی، مصالح راهسازی ، آسفالت ، قطران و غیره ، ساختمانهای متحرک ، بناهای سنگی ، سر لوله بخاری دیواری.
20-مبل، آیینه ، قاب و مصنوعاتی که در سایر طبقات ذکر نشده و از مواد زیر ساخته شده است :
چوب، چوب پنبه ، نی ، حصیر، و سبد و ترکه، شاخ، استخوان، عاج ، صدف و مرجان، کهربا ، فلس و دمار ماهی ، گوش ماهی، کف دریا، سلولوئید ، و محصولات مشابه کلیه مواد مزبور.
21-لوازم و ظروف کوچک خانه داری(که از فلز قیمتی ساخته نشده و یار وکش نشده است )شانه، و ابر، ماهوت پاک کن (به استثنای قلم موی نقاشی)لوازم مخصوص تهیه قلم و ماهوت پاک کن ، لوازم جهت پاک و تمیز کردن ، براده فولاد، شیشه آلات و اشیای ساخته شده از چینی و بدل چینی و سفال که درسایر طبقات ذکر نشده است .
فصل پنجم –مصنوعات نساجی
22-طناب، ریسمان ، تور ، جادر ، سایه افکن، کیسه و روپوش کالا، بادبان و شراع، کیسه و گونی ، پوشال، و لوازم پر کردن(مو ، کاپوک، علف دریایی و غیره )منسوجات تهیه شده ازمواد الیافی خام.
23-انواع نخ .
24-انواع پارچه ، رختخواب و سفره میز، اشیای بافته شده که در سایر طبقات ذکر نشده است .
25-ملبوس از جمله کفش و پوتین و کفش راحتی.
26-توری و اشیای قلابدوزی ، روبان ، و حاشیه و قیطان و دگمه و دگمه فشاری، قزنقفلی، سنجاق و سوزن و گلهای مصنوعی.
27-قالی و قالیچه ، حصیر و پادری و بوریا، فرشهای مشمعی سایر پوشش های کف اطاق، روپوشهای غیر پارچه ای.
فصل ششم –اسباب بازی و لوازم ورزش
28-اسباب بازی و تفریح، لوازم ورزش وژیمیناستیک (به استثنای ملبوس)تزیینات و لوازم آرایش ، درخت نوئل.
فصل هفتم –مواد غذایی و محصولات کشاورزی
29-گوشت ماهی ، طیور، شکار، عصاره های گوشت ، سبزیجات ، میوه های خشک و پخته شده و بصورت کنسرو ، ژله و مربا ، تخم مرغ ، شیر و سایر محصولات لبنی، روغن و دهنیات خوارکی، کنسرو و ترشی.
3-قهوه، چای کاکائو ، قند و شکر، برنج (تاپیوکا)آرد هندی،(لاکو)بدل قهوه ، آرد ترکیبات تهیه شده از غلات ، نان ، بیسکویت ، نانها ی شیرینی و شیرینی جات ، بستنی ، عسل ، شیره ، ملاس و خمیره مایه  گرد نانوایی، نمک ، خردل ، فلفل ، سرکه ، ادویه جات، یخ ، چاشنی .
31-محصولات کشاورزی و پرورش گیاه و جنگلبانی و دانه هایی که در سایر طبقات ذکر نشده است . حیوانات زنده ، میوه جات ، و سبزیجات و نباتات تازه ، بذر ، گیاه و گلهای طبیعی، مواد غذایی جهت حیوانات ، مالت .
32-………………….. وسایر نوشابه های غیر الکلی، شربت و سایر ترکیبات جهت تهیه نوشابه .
33-…………….
34-توتون اعم از خام و تهیه شده ، لوازم تدخین، کبریت .
35-علایم مخصوص خدمات .
36-کالاهایی که در هیچیک از طبقات 1الی35 ذکر نشده است .
نقل و انتقال علامت تجارتی ثبت شده
در صورتی که علامت به طریق قانونی مورد انتقال قرار گیرد در اظهار نامه مربوط به تغییر نام صاحب علامت نکات ذیل صریحا باید قید شود .
1-شماره ثبت علامت در ایران 2-نام و اقامتگاه و تابعیت مالک جدید 3-نام و نشانی نماینده قانونی مالک در ایران .
مدارک قانونی انتقال (سند انتقال ) و وکالت نامه ( در صورتی که وکیل ، متکفل امر انتقال می باشد ) و تصدیق ثبت علامات در ایران باید ضمیمه اظهار نامه شود .
تذکر 1-تصدیق ثبت بعد از بررسی و ظهر نویسی بنام مالک جدید به صاحب آن مسترد خواهد شد .
تذکر 2-در صورتی که انتقال در خارجه به ثبت رسیده باشد رونوشت مصدق(تایید شده )مستخرجه ثبت اداره ثبت علایم خارجی کافی خواهد بود .
مراحل ثبت نام و اخذ سند
مراحل ثبت نام و اخذ سند برای املاک بدون سند به زبان ساده
مقدمتا توجه به چند نکته مهم :
۱ – قانون “تعیین تکلیف اراضی و ساختمانهای ثبتی فاقد سند” شامل زمینها و چهار دیواریها ( غیراز کشاورزی و باغات ) نمی شود و فقط ساختمانهای احداثی را شامل میشود.
۲ – ساختمانها و زمینهای کشاورزی و باغات باید دارای سابقه ثبت باشند یعنی برای آنها پلاک ثبتی تعیین شده باشد .
۳ – فقط برای املاکی می توان درخواست سند داد که دسترسی به مالک یا حد اقل یکی وراث او ( به جهت فوت یا مفقود الاثر بودن) مقدور نباشد . ( فوت یا غیبت در حین رسیدگی به تقاضا و با استعلام از ثبت احوال قابل تشخیص است و در صورت اثبات خلاف آن تقاضا  از سوی هیات رد میشود )
۴ – این قانون مهلت و مدت انقضا ندارد لذا هر وقت ساختمانی ساخته شد که حائز شرایط اخذ سند بود می توان برای آن درخواست سند نمود .
مرحله اول ـ  اطمینان از وجود مدارک و تهیه آنها :
مدارک مورد نیاز :
الف_ در املاک قولنامه ای : ۱ – کپی از سند مالکیت ملک ( سند اولیه ).  ۲ – قولنامه یا قولنامه هایی که متقاصی را به مالک اولیه ارتباط میدهد
ب – در املاک دارای سند مشاعی :۱ – سند مشاعی متقاضی ۲ –   در صورتی که سند مالکیت به نام شخص متقاضی نباشد ارائه وکالتنامه های مربوطه.
مرحله دوم : تهیه نقشه ملک با مختصات (UTM) و فایل مربوطه به آن:
الف : پس از  اطمینان از وجود شرایط و مدارک فوق الذکر متقاضی باید با مراجعه به یکی از مهندسین نقشه کش نظام مهندسی یا کارشناسان رسمی نقشه کشی دادگستری یا ثبت و از طریق بازدید ملک نسبت به تهیه نقشه با مختصات UTM اقدم کنند .
ب : پس از تهیه این نقشه فایلی را که از سوی سازمان ثبت معرفی و ارائه شده با نام parcelmal.xls با توجه به مندرجات و اطلاعات نقشه UTM باید از سوی مهندس نقشه کش تهیه و در اختیار متقاضی قرار گیرد . ( البته الزام ارسال این فایل منتفی گردید ).
مرحله سوم : فراهم کردن مدارک زیر و تهیه عکس یا اسکن از آنها با پسوند jpg یا png با حد اکثر حجم ۱۵۰ کیلوبایت.
۱ – اصل شناسنامه و کارت ملی متقاضی.
۲ – کپی از سند مالکیت اولیه ملک ( در اسناد قولنامه ای )
۳ – اصل و کپی تمامی قولنامه های  استنادی تا با مالکی که سند به نام او صادر شده است برسد.( در اسناد قولنامه ای )
۴ –  اصل سند مالکیت در اسناد مشاعی به نام متقاضی و کپی صفحات اول ، دوم ، سوم ، صفحه حدود ملک ، توضیحات و صفحات انتقالات.
۵ – نقشه ملک با مختصات UTM   که توسط متقاضی تهیه شده .
۶- فرم تکمیل شده گواهی تعیین مختصات ملکی در فایل excel  مربوطه .( الزام ارسال این فایل لغو شد ) .
۸ – فیش بانکی بابت هزینه تقاضا به مبلغ پانصد هزار ریال به حساب بانکی سیبا به شماره ۲۱۷۱۳۲۸۰۱۷۰۰۹ بانک ملی. ( نیاز به اسکن ندارد)
( شما می توانید مدارک خود را به یکی از کافی نتها یا مراکزی که می توانند مدارک شما را اسکن کنند ارائه دهید تا این کار را برای شما انجام دهند و آن را بر روی یک لوح فشرده ( سی دی یا دی وی دی ) یا فلش ریخته و تحویل شما دهد در صورتی که دفترخانه امکانات اسکن را داشته باشد می تواند کار اسکن را نیز برای شما انجام دهد.)
مرحله چهارم  : تکمیل فرم درخواست پذیرش( فرم اولیه ) و دریافت شماره ورود به سامانه :
پس از انجام مراحل فوق و تهیه مدارک و عکس آنها با در دست داشتن مدارک با مراجعه به یکی ار کافینتها یا دفاتر اسناد رسمی بخواهید فرم درخواست پذیرش را ( در این سایت  www.sabtemelk.ir ) تکمیل و شماره ورود به سامانه را دریافت نمائید.
مرحله پنجم  : ورود به قسمت تکمیل درخواست ( صفحه اول سامانه) با استفاده از شماره ای که در مرحله قبل دریافت نموده اید و کد ملی متقاضی.
در این مرحله شخصا یا به توسط دفاتر اسناد رسمی یا کافی نتها با شماره ای که در مرحله قبل دریافت نموده اید و کد ملی متقاضی وارد شده و درخواست خود را تکمیل می کنید .
مرحه ششم : ارسال مدارک به واحد ثبتی
پس از تکمیل درخواست پرینتی از آن تهیه و با مدارکی که در مرحله سوم ذکر شده به واحد ثبتی از طریق پست سفارشی ارسال و کد رهگیری ۲۰ رقمی از دفتر پستی دریافت می نمایید.
مرحله هفتم : ورود مجدد به سامانه ( با استفاده از شماره ورود و کد ملی ) و وارد کردن شماره رهگیری ۲۰ رقمی دریافتی از دفتر پستی .
مرحله هشتم ( مرحله نهایی) _ به پایان بردن ثبت تقاضا و دریافت شماره پرونده .
 
 
    توجه:  اگر وبسایت ارگ به هر علت و اتفاق،  مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد،  در جستجوها بنویسید:  انوش راوید،  یا،  فهرست مقالات انوش راوید،  سپس صفحه اول و یا جدید ترین لیست وبسایت و عکسها و مطالب را بیابید.  از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.
ارگ ایران   http://arq.ir
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
احمد
احمد
2 سال قبل

با سلام، در کدام شهر ایران شرکت و علامت تجاری ثبت کنم بهتر است ؟



2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x