Skip to main content

بایگانی ماهانه ارگ ایران همراه تعداد نوشته ها

هفت نوشته تازه ارگ ایران

تاریخ باستان شبه جزیره عربستان،  یکی از مهمترین تاریخ های باستان است،  که به تاریخ کهن و باستان ایران خیلی نزدیک و مربوط می شود. 
تاریخ باستان شبه جزیره عربستان
      تاریخ باستان شبه جزیره عربستان،  یکی از مهمترین تاریخ های باستان است،  که به تاریخ کهن و باستان ایران خیلی نزدیک و مربوط می شود.  ایرانیان تاریخ نویس درباره تاریخ باستان شبه جزیره عربستان،  کم تحقیق کرده و کم می گویند،  و می بینم بیشتر نوشته های آنها،  کپی پیس از تاریخ نویسی استعماری است.
 تاریخ باستان شبه جزیره عربستان
تصویر نقشه عربستان،  عکس شماره 4635.
تاریخ باستان شبه جزیره عربستان
لوگو ذهن کپی پیس باقی مانده از سیستم آموزشی را کنار بگذارید،  عکس شماره 1613.
این برگه پیوست لینک زیر است:
. . . ادامه دارد و بازنویسی می شود . . .
……..
تاریخ باستان شبه جزیره عربستان، 
آثار باستانی مداین صالح
      مداین صالح یا حجر نام بنایی است،  از سازه‌ های سنگی تاریخی در شمال کشور عربستان سعودی،  که قدمت آن به دوران مادها و هخامنشیان باز می گردد،  و به عنوان اولین میراث تاریخی عربستان در یونسکو به ثبت رسیده است.
مدائن صالح
   تصویر هایی از مدائن صالح،  عکس شماره 4637.  جهت اطلاع و دیدن عکس های بیشتر در جستجوها بنویسید، Madain Saleh .
مکعب قصر الحمرا
   تصویر مکعب قصر الحمرا،  که بوضوح تمدن مد ایرانی را در اوایل هزاره ششم خورشیدی ایرانی در عربستان نشان می دهد،  عکس شماره 4638.
تاریخ باستان شبه جزیره عربستان، 
آثار باستانی قریه فاو
      قریه فاو یک سایت باستانی مهم در کشور عربستان است،  موقعیت آندر نقشه بالا نشان داده شده است.
 قریه فاو
   تصویر هایی از قریه فاو،  عکس شماره 4649.  جهت اطلاع بیشتر در جستجوها بنویسید  Qaryat al-Faw .
تاریخ باستان شبه جزیره عربستان، 
نمایش آثار در جهان
      کشور عربستان سعودی نمایشگاهی از آثار خود را در خارج از کشور به اجرا گذاشت،  و تقریبا در آن اعلام شد،  که از این به بعد تاریخ باستان نیز برای این کشور دارای اهمیت خواهد بود.  امیدوارم تاریخ نویسها و باستان شناسان شبه جزیره عربستان،  مستقل کار و تحقیق نمایند،  و دچار بحران تاریخ نویسی استعماری نشوند.
 نمایشگاه جاده های عربستان
   تصویر از نمایشگاه جاده های عربستان،  عکس شماره 4634،  جهت اطلاع بیشتر در جستجوها بنویسید،   Roads of Arabia. Archaeology and History of the Kingdom of Saudi .
تاریخ باستان شبه جزیره عربستان، 
کرنولوژی تاریخ باستان شبه جزیره عربستان
      کرونولوژی یا گاهشماری تاریخ باستان شبه جزیره عربستان،  بشدت آلوده تاریخ نویسی استعماری و یهودی و عربی است.  برای همین باید برای یافتن واقعیت های تاریخی،  زمان و کار زیادی انجام پذیرد.  در ارگ ایران از تکرار آنها خودداری می کنم،  چون بفراوانی در کتابها و وبهای یافت می شوند،  فقط خلاصه ای جهت یاد آوری و برای پیگیری علمی می نویسم.
 کتیبه های تاریخ باستان شبه جزیره عربستان
تعدادی کتیبه از تاریخ باستان شبه جزیره عربستان،  عکس شماره 4833.
      تعدادی زیادی از کتیبه های تاریخ باستان شبه جزیره عربستان را می گویند زبان عربی است،  اما هیچ نشان از زبان عربی در آن کتیبه ها ارائه نمی دهند.  همه تاریخ این نقطه از جهان را داستان و الکی نوشته و گفته اند،  فقط ساده ها این داستانها را بجای تاریخ می پذیرند.  عکس از این دست کتیبه ها در اینترنت فراوان است،  بگردید خواهید دید سند بررسی علمی ندارند.
       تاریخ باستان شبه جزیره عربستان از شکوهمند ترین و جالب ترین تاریخ های جهان است،  ولی باید درباره آن پژوهشهای عمیق علمی انجام پذیرد،  و دروغها و داستانها از آن حذف شوند.  این شبه جزیره بهشت باستان شناسی است.
تاریخ باستان شبه جزیره عربستان، 
پادشاهی معین
      نوشته اند دولت مَعَین یکی از قدیمی‌ترین دولتهای عربی است،  که در یمن برپا شده ‌است،  اما هیچ سند برای این گفته عربی بودن آن پادشاهی ندارند.  آغاز این دولت تقریباً از سال ۱۳۰۰ قبل از میلاد تا انقراض آن در سال ۶۳۰ قبل از میلاد بطول انجامیده ‌است.  دولت معین در شمال دولت سبا و دولت قتبان قرار داشته‌ است.
تاریخ باستان شبه جزیره عربستان، 
دولت سبا
      دولت سبا یا سَبَأ از حکومت‌های باستانی منطقه یمن بوده‌ است.  دولت و مملکت سبأ از مهم‌ترین و معروف‌ترین دولت‌های تاریخ باستان شبه جزیره عربستان بوده‌ است.  این دولت در جنوب دولت معین و شمال دولت قتبان و شمال غربی حضرموت و در سمت مشرق ربع‌الخالی واقع بوده ‌است.  به‌تدریج اسم و شهرت آن بر سایر ممالک مجاور غلبه نمود.  آغاز تشکیل این دولت به ظن قوی از قرن هشتم یا آغاز قرن نهم قبل از میلاد مسیح است.
تاریخ باستان شبه جزیره عربستان، 
دولت قتبان
      دولت قَتَبان از حکومت‌های باستانی عرب‌های جنوبی واقع در یمن بوده‌ است.  این دولت در جنوب غربی سرزمین یمن و جنوب دولت سبا و مشرق ربع الخالی و در نزدیکی حضرموت قرار داشته ‌است.  پایتخت دولت قتبان شهر تمنع یا  تمنا،  که در وادی بیحان در نزدیکی باب‌المندب قرار داشته،  که اکنون بنام کحلان معروف است.
تاریخ باستان شبه جزیره عربستان، 
تاریخ قومهای داستانی
      در تاریخ نویسی های دینی برای تاریخ باستان شبه جزیره عربستان،  از نژادهایی مانند سامی و حامی و اقوامی مانند عاد و ثمود و… نام برده شده.  اینها به هیچ وجه جنبه علمی در تاریخ و باستان شناسی ندارند،  و فقط نوشته های کتابهای دینی هستند.  اما می بینم علاقمندان به تاریخ از این نامهایی که فقط در کتابهای دینی وجود دارند،  بعنوان واقعیت های تاریخ باستان شبه جزیره عربستان نام می برند.
      لازم است توجه داشت،  نوشته های کتاب های سنتی تاریخی و دینی،  حتماً باید هماهنگی با باستان شناسی داشته باشند،  تا قابل قبول علمی باشند.  در غیر اینصورت و تا زمان کشفیات در آن زمینه،  فقط داستان هستند، و نباید بعنوان تاریخ واقعی شناخت.
……………….
   برچسبها:  تاریخ باستان، شبه جزیره، جزیره عربستان، آثار باستانی، مداین صالح، قریه فاو، پادشاهی معین، دولت سبا، دولت قتبان، قومهای داستانی.
………………
تاریخ باستان شبه جزیره عربستان، 
مستندهای مربوط
مستندهای بیشتر را در آپارات وبسایت ارگ ایران ببینید،  لینک آن در ستون کناری
 
……………………….
    توجه 1:  اگر وبسایت ارگ ایران به هر علت و اتفاق،  مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد،  در جستجوها بنویسید:  وبلاگ انوش راوید،  یا،  فهرست مقالات انوش راوید،  سپس صفحه اول و یا جدید ترین لیست وبسایت و عکسها و مطالب را بیابید.  از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.
   توجه 2:  جهت یافتن مطالب،  یا پاسخ پرسش های خود،  کلمات کلیدی را در جستجو های ستون کناری ارگ ایران بنویسید،  و مطالب را مطالعه نمایید.  در جهت دانش مربوطه وبلاگم،  با استراتژی مشخص یاریم نمایید.
   توجه 3:  مطالب وبسایت ارگ ایران،  توسط ده ها وبلاگ و تارنمای دیگر،  بصورت خودکار و یا دستی کپی پیس می شود،  از این نظر هیچ مسئله ای نیست،  و باعث خوشحالی من است.  ولی عزیزان توجه داشته باشند،  که حتماً جهت پیگیر و نظر نوشتن درباره مطالب،  به ارگ ایران مراجعه نمایند.
 
. . جهت آینده ای بهتر،  دیدگاه خود را بنویسید،  و در گفتگو های تاریخی شرکت کنید . .
اشتراک در
اطلاع از
guest
4 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
حامد
حامد
1 سال قبل

درود فراوان جناب راوید گرانقدر نام هگرا در کتیبه مجسمه مصری داریوش شاه در بین ۲۴ ملل تابعه آمده است 

خدا رو شکر داریوش شاه بزرگ این سند دست اول در مورد مدائن صالح یا همان هگرا را برایمان به یادگار گذشته اند

پوریا رضازاده
1 سال قبل

درود بر شما آقای راوید عزیز به تظرتان علت اینکه عربستان را در نقشه های تاریخی ایران باستان خالی گذاستند این است که جلوی ملی گرا جلوه گر شدن این عنصر را برای ایرانیان بگیرند؟؟ باتشکر



4
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x