Skip to main content

بایگانی ماهانه ارگ ایران همراه تعداد نوشته ها

هفت نوشته تازه ارگ ایران

تاریخ کمپانیها و شرکتهای استعماری را باید بمنظور تاریخ نویسی خوب شناخت و دانست،  زیرا این کمپانیها با انواع ترفندها در تاریخ و تاریخ نویسی دخالت کردند،  از جمع کردن آثار و کتابهای تاریخی خطی،  تا تولید و نشر و پخش دروغهای تاریخ،  بمنظور اهداف استعماری و تجاری.

تاریخ کمپانیها و شرکتهای استعماری

تاریخ کمپانیها و شرکتهای استعماری
تصویر امپراتوریهای استعماری اروپائیان در سراسر دنیا،  عکس شماره 7256.
تاریخ کمپانیها و شرکتهای استعماری
لوگو مراقب باشید با دروغ گفتن و نوشتن در تاریخ ذهن شما را مطیع نکنند،  عکس شماره 1626.
این برگه بشماره 366 پیوست لینک زیر است:
. . . ادامه دارد و بازنویسی می شود . . .
تاریخ کمپانیها و شرکتهای استعماری

فهرست تاریخ کمپانیها و شرکتهای استعماری

       نوشته های بیشتر تاریخ کمپانیها و شرکتهای استعماری را در جستجوی ارگ ایران بیابید،  ممکن است مطلب مورد نظر شما در برگه های دیگر باشد،  و در این فهرست بروز نشده باشد.
…………
تاریخ کمپانیها و شرکتهای استعماری

تاریخ کمپانیها و شرکتهای استعماری

     کمپانیهای استعماری نتیجه امپراتوریهای استعماری برای کشور گشاییها و استعمارگریهایی است،  که از قرن ۱۵ توسط کشورهای اروپایی آغاز شد.  نیروهای دریایی قدرتمند دو کشور پرتغال و اسپانیا در قرن ۱۵ رقابت برای اکتشاف مناطق مختلف زمین را آغاز کردند.  نیرو و انگیزه اولیه این اکتشافات، مقاصد تجاری بود،  که در پی رنسانس در اروپا شکل گرفت.  موافقت نامه‌هایی نیز برای تقسیم دنیا بین آنها در سالهای ۱۴۷۹، ۱۴۹۳ و ۱۴۹۴ به امضا رسید.  امپراتوریهای خارج از اروپا محصول رقابتهای بین اروپا و عثمانی بود،  که اروپاییها را واداشت تا به دنبال سرزمین‌های جدید بروند.
      پرتغال شروع به ایجاد اولین شبکه تجارت جهانی و امپراتوری تحت رهبری هنری ناوبر کرد.  امپراتوری اسپانیا در سراسر جهان در سرزمینهای متعددی شکل گرفت و گسترش یافت،  به خصوص در قرن ۱۶،  که امروزه ۶۰ کشور مستقل دنیا هستند،  و در گذشته مستعمره اسپانیا بودند.  پرتغال در نهایت کنترل برزیل، اروگوئه و برخی از بندرهای ماهیگیری در آمریکا را به دست گرفت و آنگولا، موزامبیک، گینه پرتغالی، سائوتومه و پرینسیپ در آفریقا، مسقط، ملوک هرمز و بحرین در خلیج فارس، گوا، بمبئی و دامان و دیو در هند، سیلان، مالاکا در جنوب شرقی آسیا و اقیانوسیه، ماکاسار، آمبون و دیگران، جزایر ملوک، تیمور، ماکائو و دجیما (ناکازاکی) در شرق دور را به تصرف امپراتوری خود درآورد.
      در طول آن عصر طلایی اسپانی، امپراتوری اسپانیا کنترل هلند، لوکزامبورگ، بلژیک، بیشتر مناطق ایتالیا و قطعاتی از آلمان، بخشهایی از فرانسه و بسیاری از مستعمرات در آمریکا و آفریقا و آسیا را به دست گرفت. با فتح مکزیک، پرو و فیلیپین در قرن ۱۶، امپراتوری اسپانیا به بزرگترین محدوده تا آن زمان در سطح دنیا رسید.
      از ۱۵۸۰ تا ۱۶۴۰ به امپراتوری پرتغال و امپراتوری اسپانیا همزمان در یک اتحاد شخصی مرتبط با پادشاهی هابسبورگ در طول دوره اتحادیه ایبری متحد شدند،  اما استقلال خود را هم حفظ کردند.  پس از آن استعمار امپراتوریهای استعماری دیگری مانند فرانسه، انگلیس، هلند و ژاپن شکل گرفتند.
      در اواسط قرن ۱۷ این روال توسط روسیه تزاری ادامه یافت،  و بعدها به امپراتوری روسیه و اتحاد جماهیر شوروی ختم شد،  که بزرگترین کشور دنیا شد.  فدراسیون روسیه همچنان تا به این روز بزرگترین کشور دنیاست،  و ۹ منطقه زمانی دارد،  که حدود نیمی از طول جغرافیایی دنیاست.
       امپراتوری بریتانیا در طول دوره هژمونی دریایی بریتانیا در قرن ۱۹ تبدیل به یک امپراتوری استعماری شد،  و لقب بزرگترین امپراتوری در تاریخ را دریافت کرد.  امپراتوری بریتانیا یک چهارم از مساحت زمین و یک چهارم از جمعیت آن را در بر میگرفت.  در دوران امپریالیسم نو، کشورهایی مانند ایتالیا و آلمان نیز به تأسیس تقسیم مناطق آفریقا دست زدند.
تاریخ کمپانیها و شرکتهای استعماری

تصاویر آموزنده

تصاویر آموزنده تاریخ کمپانیها و شرکتهای استعماری
   هر چیز می شنویم یک دیدگاه است،  نه واقعیت،  هر چیز می بینیم یک زاویه دید است، نه حقیقت،  تصویر بسیار آموزنده و عینی در روابط فردی و اجتماعی.  عکس شماره 7236.
تصاویر آموزنده تاریخ کمپانیها و شرکتهای استعماری
   دیدگاه های متفاوت حاصل زاویه دید متفاوت است،  انوش راوید مشغول چانه زدن سر زاویه دید و دیدگاه،  عکس شماره 7242.
 
……………
   برچسبها:  تاریخ کمپانیها, کمپانیهای استعماری, امپراتوریهای استعماری, شرکتهای استعماری, تصاویر آموزنده.
………….
تاریخ کمپانیها و شرکتهای استعماری
مستندهای مربوط
مستندهای بیشتر را در آپارات و نماشا لینک آن در ستون کناری ارگ ایران
این سری مستند در شبکه تلویزیون بی بی سی پخش شده، بخش هایی از آنرا قبلاً نقد کردم، و این نیز نقد بخش دیگری از یک نبرد ایرانیان و یونانیان است. فیلم و توضیح را در لینک زیر ببینید: http://arqir.com/497
* * * * * * * * * *
……………………….
    توجه 1:  اگر وبسایت ارگ ایران به هر علت و اتفاق،  مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد،  در جستجوها بنویسید:  تارنمای ارگ ایران،  یا،  فهرست مقالات انوش راوید،  سپس صفحه اول و یا جدید ترین عکسها و مطالب ارگ ایران را بیابید.
از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.
   توجه 2:  جهت یافتن مطالب،  یا پاسخ پرسش های خود،  کلمات کلیدی را در جستجوهای ستون کناری ارگ ایران بنویسید،  و مطالب را مطالعه نمایید،  و در جهت دانش مربوطه این تارنما،  با استراتژی مشخص یاریم نمایید.
   توجه 3:  مطالب وبسایت ارگ ایران،  توسط ده ها وبلاگ و تارنمای دیگر،  بصورت خودکار و یا دستی کپی پیس می شود،  از این نظر هیچ مسئله ای نیست،  و باعث خوشحالی من است.  ولی عزیزان توجه داشته باشند،  که حتماً جهت پیگیر و نظر نوشتن درباره مطالب،  به ارگ ایران مراجعه نمایند.
   ــ  از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.
پرسشهای خود را ابتدا در جستجوهای تارنما بنویسید،  به احتمال زیاد پاسخ خود را می یابید
جهت آینده ای بهتر دیدگاه خود را بنویسید،  و در گفتگوهای تاریخی و جغرافیایی و اجتماعی شرکت کنید.
برای دریافت فهرست منابع نوشته ها،  در بخش نظرات زیر برگه مورد نظر پیام بگذارید.
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها


0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x