Skip to main content

بایگانی ماهانه ارگ ایران همراه تعداد نوشته ها

هفت نوشته تازه ارگ ایران

پیش گفتار کلی تارنمای ارگ ایران
      این صفحه برای پیش گفتار هر یک از مطالب وبلاگ است،  و نیز وجود یک پیش گفتار برای صفحه پیشگفتار،  شاید تعجب بر انگیز باشد،  ولی در واقع آنچه در صحبت با دوستان جامعه شناس و روانشناس اجتماعی و… داشتم،  متوجه شدیم،  که ما در جامعه و بویژه نسل جوان،  نیاز به خیلی پیش گفتارها داریم،  بمنظور درک بهتر از علم،  و خلاص شدن از ذهن های حافظه محوری کپی پیسی سبک کار و تلاش سیستم آموزشی ایران.  بدین منظور لازم است،  ابتدا آموزش هایی دید،  تا بتوان تشخیص داد،  که اینها چیست؟  ذهن از ابتدای آموزش چگونه شکل می گیرد،  و چگونه نظم و قانونمند علمی می شود،  و ذهن نامنظم و آشفته چیست؟  و چگونه باید ذهن خود را پاکسازی و سامان یافته علمی نماییم.  امیدوارم جوانان باهوش متخصص،  در این موارد تحقیق های علمی نوین نمایند.
پیش گفتار کلی تارنمای ارگ ایران
تصویر انوش راوید در آتشکده ری،  تابستان ۱۳۹۳ ،  عکس شماره ۳۴۱۲.
پیش گفتار کلی تارنمای ارگ ایران
تصویر لوگو تاریخ مند و اندیشه ورز شوید،  عکس شماره ۱۶۰۷.
. . . این برگه ادامه دارد و باز نویسی می شود . . .
سبک نگارش انوش راوید
      مقالاتم از مشاهدات عینی و واقعی در تاریخ اجتماعی،  و علم جغرافی ـ تاریخ می باشند،  که با دانایی قرن ۲۱ و تکنولوژی جدید و سبک نویسایی دهه های ۴۰ و ۵۰ ارایه می گردد،   و کم و بیش باز نویسی می شوند.  از مطالب دروغ نامه هایی به نام کتاب تاریخ و کتب دینی بعنوان منابع اصلی استفاده نمی کنم،  البته از کتاب های تاریخی،  که مطالب و نوشته های آنها بر خلاف قوانین علوم طبیعی و اجتماعی نباشند،  بهره می گیرم.  خواندن وبلاگم را به عزیزان علاقمند به تاریخ و تاریخ اجتماعی،  و گرایشها زیر مجموعه علم جغرافی ـ تاریخ پیشنهاد می کنم،  البته خواهشمندم با دید قرن سنت گریزی مطالعه نمایند.
      توجه نمایید،  باید مردم و حکومت های تاریخی سراسر جهان را مطابق اندیشه و کردار و گفتار در زمان خودشان بررسی کرد،  در ساختار های تاریخی اجتماع توضیح نوشته ام،  و نیز هر بخش تاریخ را با فکر و خواسته مردم آنزمان تحلیل نمود،  و این مسئله مهم را هم در نظر داشت،  که اکثر دانش  تاریخ ما از دوره استعمار و امپریالیسم است.  همچنین باید تاریخ را درست در تاریخ نگاه کرد،  نه آنچه امثال هالیود و یا دشمنان می خواهند.  کسانی که برای ایران تاریخ نوشته اند،  هیچ شناختی از جغرافیای طبیعی و اقتصادی و زندگی و مدنیت ایرانی نداشتند،  و  کتاب های خود را چون داستان تفسیر نموده اند،  که براحتی قابل رد کردن است.  وظیفه همه ایرانی های عزیز می باشد،  که با تاریخ های نوشته شده دروغی برخورد کنند،  و آنها را مجازی یا حتی واقعی به محاکمه بکشانند.
      برای اینکه این مطلب کاملاً مفهوم باشد،  لطفاً تمام مقالات وبلاگ را با دقت و حوصله زمان بر بخوانید،  و با دید دیگر جهان را ببینید،  و واژگون بررسی کنید،  حوصله و تأمل نمایید،  و از همه مهمتر پیگیری کنید،  و به گردونه یاد گیری بسپارید.  البته می دانم پاک کردن دروغ های دشمنان استعماری،  که ۵۰۰ سال است،  به اندازه ۵۰۰۰ سال تاریخ دروغ گفته اند،  مشکل می باشد.  افرادی احساسی برخورد می کنند،  و ملت های قاره کهن را ضد یکدیگر می دانند،  مثلاً اعراب را ایرانی کش،  و یا برعکس می گویند.  ولی تاریخ،  با دانش و اطلاعات ما به پایان نمی رسد،  و لزوماً همین نخواهد بود،  پس واقع بینانه بدنبال واقعیت باشیم.
      در هر صورت اندکی که متوجه موضوع وبلاگ نمی شوند،  خواهش می کنم بی خیال این وبلاگ باشند،  و از آن خارج شوند.  لازم به یاد آوری است،  همه مقالات نوشته خودم می باشند،  و از هیچ جا کپی و یا نمونه برداری نشده اند،  و نیز استفاده از آنها برای وبلاگ های عزیزان حتا بدون ذکر منبع آزاد و باعث خشنودی من است.  فقط در این باره یک خواهش دارم،  که گرامیان هنگام کپی برداری لینکها را حذف نکنند،  تا مطالب برای خوانندگان دارای مفهوم باشند،  و همچنین اگر سئوالی هم داشتند بتوانند بپرسند.
      دیده و شنیده ام عزیزانی که به دلایلی با رایانه و اینترنت سر و کار ندارند،  خود و یا توسط دیگری مقالات وبلاگ مرا پرینت می کنند،  و سپس مطالعه می نمایند.  این مطالب جهت وب تهیه گردیده با لینک هایی که پیگیری آنها مفهوم مطلب را می رساند،  در چاپ لینک ها مشخص نمی شوند،  هم چنین روزانه چند صفحه به مطالب اضافه می گردد،  که نوعی به دیگر موضوعات پیوند و پیوسته هستند.  امید است روزی برسد همه عزیزان به ویژه افراد مسن تر،  بتوانند به خوبی از کامپیوتر استفاده کنند،  و راحت به اینترنت دسترسی داشته باشند. 
واقعیت علم تاریخ
      تاریخ یک علم است مانند همه علوم،  قوانین و فرمول های دقیق دارد،  عدم توجه به آنها نوشته های تاریخ، داستان های دروغی می شوند،  و یک متخصص با تحلیل ساده متوجه می شود،  نمیتواند از آنها به عنوان منابع و یا دانش تاریخ استفاده نماید.
      نمونه عدم دقت در علم تاریخ زیاد است،  که در سیاست هم تأثیر گذاشته،  صدام تکریتی می پنداشت قادسیه حقیقتی است،  و از برای تکرار آن مردم عراق کنونی را به بدبختی کشاند.  امروز با این پندار که عربها آمدند و کشتند و غارت و نابود کردند،  خشمی در دل عده ای افتاده،  که استعمار و صهیونیسم  از آن بهره می برند.  نمی دانم چرا علمای تاریخ نتوانستند این دروغها را بردارند،  که پویایی نو در سرنوشت بکارند،  و جامعه را هدایتی تازه کنند،  شاید غرق در این دروغ ها هستند یا منافعی دارند.
      وظیفه جوانان باهوش متخصص ایران است،  که با تاریخ های نوشته شده دروغی برخورد جدی کنند،  و آنها را مجازی یا حتی واقعی به محاکمه بکشانند.  برای اینکه این مطلب کاملاً مفهوم باشد،  لطفاً تمام مقالات وبلاگ را با دقت بخوانید،  و حوصله و تأمل نمایید،  البته می دانم پاک کردن دروغ های دشمنان مشکل است،  آنها در دوران ۵۰۰ سال استعماری،  به اندازه ۵۰۰۰ سال تاریخ دروغ گفته اند و با ترفند در تاریخ جا زده اند.  افرادی با دروغ های تاریخ احساسی برخورد می کنند،  عرب و فارس و ترک و کرد و غیره را رو در روی تاریخی می گویند و می دانند،  که همه ثمره تاریخ نویسی دروغی است.  تاریخ با دانش و اطلاعات ما به پایان نمی رسد،  و لزوماً همین نخواهد بود،  پس واقع بینانه با  دانایی قرن ۲۱  بدنبال واقعیت باشید. 
   توجه:  افراد بیش ملی گرا یا بیش مکتبی همه سرزمینها،  لطفاً از خواندن و نظر دادن خود داری نمایند،  ولی جوانان با هوش ایران،  برای نگارش تاریخ نوین و علمی ایران،  به انوش راوید بپیوندند.
پیش گفتار کلی تارنمای ارگ ایران
لوگو شماره ۱۶۰۶.
درک از زمان و مکان
     دانستن جغرافیای تاریخی،  در هر دوره از ساختارهای تاریخی اجتماع بسیار مهم است،  و ابتدای تاریخ خوانی و تاریخ نویسی است.  بسیاری از تاریخ دان ها قبل از اینکه چیزی از جغرافیای تاریخی بدانند،  تاریخ می نویسند،  به همین جهت کامل به اشتباه می روند.  آنوقت این افراد برای ملت تاریخ می نویسند،  وای بروز این ملتی،  که اساتید آن چنین هستند،  و سیستم آموزشی آن حافظه محوری کپی پیسی است.
      تاریخ دان واقعی باید همه موضوعات را در نظر داشته باشد،  و سپس بگوید و بنویسد،  نه اینکه احساسات بی پایه و اساس را ضمیمه تاریخ نویسی کند،  احساساتی که استعمار و امپریالیسم برای مقاصد خودشان،  با انواع ترفندها بعنوان تاریخ بخورد ملتها داده است.  در این میان مدرک گرا های سرکار رفته با ذهن های حافظه محور،  نه پویا و جویا،  کمک به اجرای مقاصد استعمار و امپریالیسم می کنند.
ذهن های آشفته و نامنظم
. . . بزودی . . .
 
حرکتهای مذبوحانه و موذیانه
      عده اندکی با ذهن های آشفته و نامنظم،  و با نام نشان های الکی،  در اینطرف و آنطرف اینترنت،  با الفاظ زشت و اهانت و تهمت و افترا،  می خواهند وانمود کنند،  که انوش راوید،  وابسته به جایی است،  و می خواهد تاریخ ایران را تحریف کند.  از کار و برنامه غیر علمی و غیره تخصصی و اهانتی این دشمنان ایران بخوبی پیداست،  که از وبلاگ انوش راوید ترسیده اند،  و می خواهند مذبوحانه با هر ترفند و حقه بازی و شیادی جلوی آگاهی رسانی واقعی و درست از تاریخ ایران،  و آزادی اندیشه و قلم این وبلاگ را بگیرند،  و با روش های موذیانه جوانان ایران را به این وبلاگ بدبین کنند.  ولی آنها کور خوانده اند،  دیگر آن دوران تمام شده است،  امروزه جوان ایرانی باهوش و هوشیار است،  و در راه آگاهی و آزادی اندیشه و قلم حرکت می کند.
      جالب اینجاست که این حرکت های مذبوحانه و موذیانه باعث می شود،  جوانان ایران که مشتاق آگاهی هستند،  بیشتر به این وبلاگ مراجعه نمایند،  تا ببینند دروغها چه بوده و واقعیتها چه است.
مستندهای مربوط
مستندهای بیشتر را در آپارات وبسایت ارگ ایران ببینید،  لینک آن در ستون کناری
کلیپ شماره ۱۲۷ .
    توجه ۱:  اگر وبسایت ارگ به هر علت و اتفاق،  مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد،  در جستجوها بنویسید:  انوش راوید،  یا،  فهرست مقالات انوش راوید،  سپس صفحه اول و یا جدید ترین لیست وبسایت و عکسها و مطالب را بیابید.  از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.
   توجه ۲:  جهت یافتن مطالب،  یا پاسخ پرسش های خود،  کلمات کلیدی را در جستجو های ستون کناری وبلاگ بنویسید،  و مطالب را مطالعه نمایید،  و در جهت علم مربوطه وبلاگ،  با استراتژی مشخص یاری نمایید.
   توجه ۳:  مطالب وبسایت ارگ و وبلاگ گفتمان تاریخ،  توسط ده ها وبلاگ و وبسایت دیگر،  بصورت خودکار و یا دستی کپی پیس می شوند،  از این نظر هیچ مسئله ای نیست،  و باعث خوشحالی من است.  ولی عزیزان توجه داشته باشند،  که حتماً جهت پیگیر و نظر نوشتن درباره مطالب،  به اصل وبلاگ من مراجعه نمایند.
 
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها


1
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x