Skip to main content

بایگانی ماهانه ارگ ایران همراه تعداد نوشته ها

هفت نوشته تازه ارگ ایران

تاریخ اداری ثبتی دیوانی در ایران به ابتدای شکل گیری کشور و حکومت در جهان بر میگرد،  که در ایران بوجود آمد،  و در آثار تاریخی بخوبی پیداست.

تاریخ اداری ثبتی دیوانی در ایران

تاریخ اداری ثبتی دیوانی در ایران
تصویر از داریوش بزرگ در تخت جمشید،  عکس شماره 3126.
تاریخ اداری ثبتی دیوانی در ایران
لوگو تاریخمند و اندیشه ورز شوید،  عکس شماره 1607.
این برگه بشماره 675 پیوست لینک زیر است:
تاریخ اداری ثبتی دیوانی در ایران

فهرست تاریخ اداری ثبتی دیوانی در ایران

     نوشته های بیشتر تاریخ اداری ثبتی دیوانی در ایران را در جستجوی ارگ ایران بیابید،  ممکن است مطلب مورد نظر شما در برگه های دیگر باشد،  و یا در این فهرست بروز نشده باشد.
ردیف
لینکها
تعداد پست
1
1  پست
2
5  پست
3
1  پست
4
1  پست
5
1  پست
6
1  پست
7
1  پست
8
1  پست
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
  …………
تاریخ اداری ثبتی دیوانی در ایران
تاریخ اداری ثبتی دیوانی در ایران

تاریخ ایجاد تشکیلات اداری در ایران

   ایران دوران کهن ــ   نخستین شهرها در اواسط هزاره اول گاهشمار ایرانی شکل گرفت.  شهرهای تمدن کهن جی و شوش اولین آنها بودند.  اولین بناهایی که ساخته می شدند معابد بودند،  که با پیدایش شهر در این دوره فعالیتهای مذهبی کم کم یا تشکیلات حکومتی این سرزمین بستگی یافته و به معابد نوعی مرکزیت سیاسی دادند .
   اولین بنای اداری ــ  اولین بنایی که از آن به عنوان فضای اداری و مرکز اداره شهر قدیم استفاده شده است،  بنای معبدی بر فراز تپه ای بود.  طرز اداره مملکت این گونه بود،  که رئیس شهر یا حاکم به منزله روحانی شهر می شد،  اداره شهر و معبد هم به عهده او بود.
   دوره هخامنشیان ــ   اولین شکل گیری جدی تشکیلات حکومتی در زمان کوروش هخامنشی صورت گرفت.  او همانند کشورهای تحت سلطه خود را به صورت شهرستان در آورد،  و تمام آنها را زیر فرمان یک شهربان (خشتره پان) قرار داد،  و شوش به عنوان پایتخت امور اداری کمی منظم شد.
بزودی تاریخ ایجاد تشکیلات اداری در ایران پست می شود.
 تاریخ اداری ثبتی دیوانی در ایران

#آپارتاید_اداری

      #آپارتاید اداری یعنی در ادارات متوجه شویم،  که مراجعه کننده را غیر هموطن و یا از نژاد پست بدانند،  و با او برخوردهای خشن و زشت و غیر اخلاقی کنند.  یا با قوانین مختلف غیر اصولی،  نسبت به مردم سخت گیری اشغالگران را کنند.  هیچ راهنمایی و راه اندازی در کار مردم انجام نشود،  و بطور کلی دست و پای مردم را با دستورات غیر ملی و پول خواهی بسته باشند.  آپارتاید اداری در کشورهای اشغال شده انجام میشود،  مانند کشورهای سرمایه داری عقب افتاده،  که بطور غیر مستقیم در اشغال امپریالیسم هستند.
تاریخ اداری ثبتی دیوانی در ایران
طرح هادی روستایی مخارج زیادتری به مردم و کشور تحمیل میکند،  یعنی گرانی و متعاقب تورم بیشتر و بیشتر. ناتوانی اداری در اجرای طرح هادی روستایی باعث دردسرهای زیادی شده است،  منجمله مستند و واقعی برای خود من.  کشورهای پیشرفته سعی میکنند بجای سنگین کردن دولت و مخارج بیشتر،  با قوانین درست و حذف سریع قوانین اشتباه،  بستر مناسب ترازمان را توسط خود مردم فراهم کنند.
…………..  
 
   برچسبها:  تاریخ اداری، اداری ثبتی، دیوانی در ایران، فهرست اداری, آپارتاید اداری, طرحهای اشتباه, علوم اداری.
………….
تاریخ اداری ثبتی دیوانی در ایران
مستندهای مربوط
مستند های بیشتر را در آپارات وبسایت ارگ ایران ببینید،  لینک آن در ستون کناری
ندیس ناپیرآسو یکی از آثار به جا مانده ایلامی است، ملکه ناپیرآسو همسر اونتاش ناپیریشا پادشاه ایلام بود. اثر مربوط به 3750 گاه ایرانی است. مشروح در لینک زیر: http://arqir.com/296
* * * * * * * * * *
……………………….
    توجه 1:  اگر وبسایت ارگ ایران به هر علت و اتفاق،  مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد،  در جستجوها بنویسید:  تارنمای ارگ ایران،  یا،  فهرست مقالات انوش راوید،  سپس صفحه اول و یا جدید ترین لیست وبسایت و عکسها و مطالب را بیابید.  از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.
   توجه 2:  جهت یافتن مطالب،  یا پاسخ پرسش های خود،  کلمات کلیدی را در جستجو های ستون کناری ارگ ایران بنویسید،  و مطالب را مطالعه نمایید.  در جهت دانش مربوطه این تارنما،  با استراتژی مشخص یاریم نمایید.
   توجه 3:  مطالب وبسایت ارگ ایران،  توسط ده ها وبلاگ و تارنمای دیگر،  بصورت خودکار و یا دستی کپی پیس می شود،  از این نظر هیچ مسئله ای نیست،  و باعث خوشحالی من است.  ولی عزیزان توجه داشته باشند،  که حتماً جهت پیگیر و نظر نوشتن درباره مطالب،  به ارگ ایران مراجعه نمایند:  در اینجا  http://arq.ir.
ارگ ایران   http://arq.ir
پرسشهای خود را ابتدا در جستجوهای تارنما بنویسید،  به احتمال زیاد پاسخ خود را می یابید
جهت آینده ای بهتر دیدگاه خود را بنویسید،  و در گفتگوهای تاریخی و جغرافیایی و اجتماعی شرکت کنید
برای دریافت فهرست منابع نوشته ها در بخش نظرات زیر برگه مورد نظر پیام بگذارید
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها


0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x