Skip to main content

بایگانی ماهانه ارگ ایران همراه تعداد نوشته ها

هفت نوشته تازه ارگ ایران

ارزش آزادی اندیشه و قلم در ایران

       همیشه و همه جا می نویسم و می گویم،  آزادی اندیشه و قلم را اول و مقدمه بر همه چیز بدانیم،  تا ایرانیها به درک و دانش درباره آزادی نرسند،  هیچ چیز نخواهند شد.  باید گونه ای باشد،  که در دفاع از آزادی خون خود را بگذارند،  یعنی اینکه بدست آوردن آزادی،  و حفظ و نگهداری آن مهمتر از جان است.   با اینکه اینترنت شرایط بدست آوردن مقدمه درک و دانش آزادی را برای ایرانیان گذاشته است،  متأسفانه هنوز بسیار این آزمایش مجازی مهم را متوجه نمی شوند،  و همچنان ضد آزادی اندیشه و قلم می زنند.  هموطنان عزیز بیایید این مهم را،  که لازمه ادامه حیات یک ملت برای قرن ۲۱ است،  متوجه شویم و آنرا با تمام وجود دریابیم.
ارزش آزادی اندیشه و قلم در ایران
تصویر سنگ نگاره انسان اولیه خمین از استاد محمد ناصری فرد،  عکس شماره ۳۵۰۵.
ارزش آزادی اندیشه و قلم در ایران
لوگو آزادی اندیشه و قلم اینترنتی را پاس دارید،  عکس شماره ۱۶۰۸.
برگه ۷۴۲ زمستان ۱۳۹۵ پیوست مدنی و اجتماعی ایران است.
. . . ادامه دارد و بازنویسی می شود. . .
ارزش آزادی اندیشه و قلم در ایران

جهت اصلی

      امروزه با وجود تمدن جدید قرن ۲۱ ،  و انفجار اطلاعات و ارتباطات،  امکان گفتن و نوشتن درباره همه چیز از همه مردم بخوبی فراهم شده است.  این مهم را که بعد از ده هزار سال تمدن بشر بوجود آمده،  باید بزرگترین برکت و دست آورد تمدن دانست.  اما لازم است،  ضمن انبوه نوشته های مختلف،  درباره درک و دانش از آزادی هم گفته شود.  بدون این درک خود بخود تمام مردم و نوشته ها،  و درنهایت گروه های سازمان یافته و سازمان نیافته،  رو در روی یکدیگر قرار می گیرند،  و انرژی هایی که باید سازنده یک ملت کشور باشد،  بهدر می رود،  و با نابسامانی و درگیری های متعاقب،  باعث نابودی می شود.
      من همیشه از نقد و انتقاد و گفتن و نوشتن درباره موضوع های مختلف علمی و ادبی و غیره استقبال کرده و سفارش این مهم را،  فقط با درک درست از برپایی محیط آزادی اندیشه و قلم کردم.  مردمی که احساس روشنفکری و دانایی می کنند،  باید با این درک مهم،  راهگشا برای دولتیها و جهت دادن به جوانترها و ناآگاه هان باشند.  البته نا گفته نماند،  من نیز در دهه ۱۳۸۰ که وبلاگ نویسی را شروع کردم،  چندان متوجه این مهم نبودم،  ولی امروزه این را ضرورت اصلی ادامه حیات ملت و کشور می دانم.  هر ملت غیر از درک از آزادی اندیشه و قلم،  مانند زامبی هایی می شوند،  که بجان یکدیگر افتاده اند.
      در زیر مطالب چند تارنما را رسیدگی می کنم،  که رعایت اصول آزادی اندیشه و بیان را نکرده اند،  البته از بعضیها که خود را پیروان کوروش بزرگ و ایران باستان می دانم،  توقع داشتم که اصول آزادی را رعایت کنند،  از بعضی نیز توقع ندارم،  چون اینطور بنظر می آیند،  که کلاً برای ضد آزادی اندیشه و قلم،  و اختلاف افکنی ساخته شده اند.
 ارزش آزادی اندیشه و قلم در ایران

نقد انوش راوید

   نوشته تارنمای مربوطه:  سوال شده ۳۰ دی ۱۳۹۵ در سایر توسط پیمان عبید.  ضمن عرض درود و خسته نباشید خدمت سایت ….،  واقعا مطالب سایتتان بسیار پربار هست و من از شما سپاسگزارم که مردم ایران را از تاریخشان آگاه کردید و به دروغهای ایرانستیزان پاسخ دادید.  بنده خواستم به شما پیشنهاد بدهم که در کنار پاسخ دادن به خزعبلات ایرانستیزانی مثل پورپیرار و غیاث آبادی و یغما گلرویی و سایرین, به اراجیف ملیگرا نما ها نیز پاسخ بدهید.
   پاسخ انوش راوید:  شما که خود را پیروان ایران و آریایی و لوح کوروش بزرگ می دانید،  چرا اینقدر ضد آزادی می زنید،  و می گویید اراجیف و خزئبلات،  آیا می دانید همان نوشته ها ده ها برابر نوشته های شما در اینترنت وجود دارد،  و صدها برابر وب کم بازدید شما بازدید کننده دارند،  آیا این راه مقابله با آنچه که مخالف دانش ماست می باشد؟
      ای وبسایت مربوطه،  آیا این راه درست است،  که با نام الکی و دروغ می آیید مطالبی بگویید،  که بشدت دشمنی آشکار شما را با آزادی و لوح کورش بزرگ نشان می دهد.  آیا می دانید کسی که نام خودش را دروغ می گوید،  دروغگوی حرفه ای است.  این نام الکی پیمان عبید،  که هیچ نشان و نوشته دیگری ندارد چه داستانی است،  البته یک شخص می تواند،  یک نام مستعار برای خودش انتخاب کند،  و همیشه با همان نام بگوید و بنویسد،  اما اینگونه نام الکی برای ایجاد اهانت کار ضد ایرانی است.   
   ادامه تارنمای مربوطه:  اخیرا سایتی به نام ارگ ایران توسط انوش راوید و پرنیان حامد راه اندازی شده،  که به اسم مبارزه با دروغ,  خود به دروغ پراکنی می پردازند.  شخص انوش راوید عملا کل تاریخ ایران را ساخته و پاخته استعمار غرب (!) دانسته است،  و از بیخ و بن یورش مقدونیان , اعراب و مغول را انکار کردند.
   پاسخ انوش راوید:  از همین جا براحتی متوجه می شویم،  که شما سطحی نگر هستید،  وبلاگ ارگ ایران فقط از آن من است،  و پژوهشگر گرامی بانو پرنیان حامد،  افتخار می دهند تعدادی نوشته ها و پاسخ های ایشان را در وبلاگم پست می کنم.
   ادامه تارنمای مربوطه:  به راستی که استدلالهای آقای راوید بسیار سست هست. البته در مورد انکار حمله مقدونی تا حدودی استدلالهایشان بهتر است اما در بقیه موارد حرفهایشان اغلب عقده و ارانه و بدون منبع هست.
   پاسخ انوش راوید:  عقده نیست،  درک شما مشکل دارد،  در جای جای وبلاگ نوشتم،  این مطالب نظرات من و پیش نظریه درباره تاریخ نویسی نوین ایرانی است،  و هیچ کجا ننوشته ام که خود تاریخ است،  به سخن وبلاگ مراجعه نمایید.
   ادامه تارنمای مربوطه:  به نظر من سایت ارگ ایران پر از تناقض هست.از سویی آقای انوش راوید برای انکار یورش مقدونی به تاریخ طبری ارجاع می دهد و می گوید اسکندر ایرانی است اما از سویی دیگر در حمله اعراب , تاریخ طبری را کلهم بی اعتبار می خواند.
   پاسخ انوش راوید:    دیدید دقت نمی کنید،  همیجوری نخوانده و سطحی نگری می کنید،  درباره تاریخ طبری کامل نوشته ام،  و آنچه که از تاریخ طبری درباره اسکندر ایرانی گفته شده است،  از نوشته های بانوی گرامی پرنیان حامد است،  با دقت بخوالنید متوجه شوید،  فقط در فکر این هستید که چیزی بنویسید.
   ادامه تارنمای مربوطه:  ایشان برای اثبات ادعاهایشان از منابعی استفاده می کنند که به درستی صحت و درستی آنها مشخص نیست. به عنوان مثال ایشان از کتابهایی در مورد انکار یورش اعراب به اسپانیا و انکار مارکوپولو استفاده کردند. اولین پرسشی که مطرح هست که این کتابها از چه اعتباری برخوردار هست؟ آیا این کتابها مورد تأیید جوامع علمی قرار گرفته؟ و در ثانی به فرض محال که این کتابها هم صحیح و درست باشد, چگونه می توان با انکار مارکوپولو, کل هجوم مغول را منکر شد یا این که با انکار حمله اعراب به اسپانیا, یورش تازیان به ایران را هم منکر شد؟؟
   پاسخ انوش راوید:  شما علاقه به دقت و کار حرفه ای تاریخ خوانی و تاریخ نویسی ندارید،  درباره تمام اینها توضیح زیاد نوشته شده،  حتی منابع آنها و روش یافتن در اینترنت را هم نوشته ام.
ارزش آزادی اندیشه و قلم در ایران
   عکس جلد کتاب انقلاب اسلامی در غرب بزبان اسپانیایی،  و ترجمه هفت قرن فراز و نشیب تمدن اسلامی در اسپانیا،  و وسط عکس ایگناسیو اولاگوئه،  عکس شماره ۷۶۸۷.
   ادامه تارنمای مربوطه:  آقای راوید به بهانه دروغ ستیزی و مبارزه با تاریخ استعماری (!) , تمام رخدادهای تاریخی را از بیخ و بن منکر می شوند. به عنوان مثال به بهانه ارقام فله ای طبری درباره نبرد قادسیه کلهم این نبرد را انکار کردند. به همین ترتیب منکر نبرد ملازگرد و نبرد چالدران شدند. او همچنین جنگهای صلیبی را انکار کردند!!
   پاسخ انوش راوید:  اینها نظر من است،  با توضیح های زیاد در صفحات متعدد نوشته ام،  شما می توانید با پرسش های تخصصی به یادگیری بیشتر کمک کنید،  می توانید نقد خود را برابر با اصول نقد نویسی بگویید.  نه اینکه بصورت درد دل ساده برای جایی بنویسید،  و مرا خبر نکنید،  گویی ترفندی در کار شماست.
ارزش آزادی اندیشه و قلم در ایران
   تصویر خانم فرانسیس وود،  محقق انگلیسی،  رئیس مجموعه چینی در کتابخانه بریتانیا،  می گوید،    داستان مارکوپلو کامل مشکوک است،  و تصویر کتاب  Did Marco Polo Go to China،  عکس شماره ۴۵۰۷.
   ادامه تارنمای مربوطه:  آقای راوید همچنین ادعاهای عجیب غریبی کردند به عنوان مثال گفتند سلوکیان به معنی اهل سلوک هست یا مغول ریشه در مغ ها دارد و یا این که نام شاهان سلوکی (سلوکوس , آنتیوخوس و …) ریشه ایرانی و غیر یونانی دارد. از همه شگفت انگیز تر این که ایشان ادعا کردند که اسلام یعنی اس + لام یا این که عباس یعنی اب + آس و اینها ریشه عربی ندارند!!
   پاسخ انوش راوید:  چه اشکال دارد،  در این باره مطالبی برای دید جدید به تاریخ نوشتم،  امیدوارم همه جوانان ایران پا و ذهن را جلو بکشند،  و در تخصص خودشان نظرها و طرح های جدید ایجاد نمایند.
   ادامه تارنمای مربوطه:  خانم پرنیان حامد هم دست کمی از آقای راوید ندارند. ایشان با چند بیت شاهنامه مدعی شدند که اسکندر ایرانی (!) به اسکاندیناوی هم رفته و اسکاندیناوی یعنی اشکان دین آور (!). آیا به راستی یورش تخیلی ایرانیان به اروپا, مدارک باستانشناسی هم دارد؟ این ادعاها چگونه از چندتا بیت به دست آمده؟
   پاسخ انوش راوید:  بانو پرنیان حامد بدرستی می گویند،  و هیچ تابع احساسات و لج بازی با تاریخ و دیگران نیست،  و مدارک هم زیاد دارد،  بدین منظور لینک زیر را پیگیری نمایید.
   ادامه تارنمای مربوطه:  آقای راوید برای اثبات مدعاهایشان درباره انکار حمله مقدونی به کتاب دکتر حامی استناد می کنند. دکتر حامی ادعا کرده که منظور از هند در اسکندرنامه ها, شهرهای هندیجان و … در خوزستان است و نه هندوستان واقعی!! (و حتی ادعا کردند که این موضوع, مانی شناسان و توماس شناسان را نیز دچار اشتباه کرده!!)
   پاسخ انوش راوید:  استاد احمد حامی کامل درست گفتند،  در این باره اساتید زیادی اتفاق نظر دارند.
   ادامه تارنمای مربوطه:  از شما خواهش می کنم که در کنار پاسخ به موهومات و چرندیات پورپیرار , به این اراجیف هم پاسخ مناسبی بدهید.
   پاسخ انوش راوید:  مشکل من با شما بر سر نقد و نظرتان نسبت به مقدار دانش شما نیست،  می بینید که براحتی مانند بسیاری از نقدها و نظرات دیگر در وبلاگم باز نویسی کردم.  مشکل من با عدم توجه شما،  به درک آزادی اندیشه و قلم است،  که درست یا نادرست بنام دیگری در آن تارنما منعکس شده است.  من از این تارنما بیشتر از اینها توقع داشتم،  و فکر می کردم شما که از ایرانی و آریایی و کوروش بزرگ دم می زنید،  درباره آزادی دانش و بینش بسیار قوی داشته باشید،  تا باعث شود راهنما و راهگشای جوانان ایران شود.  ولی می بینم شما به دانش دیگران،  موهومات و چرندیات و اراجیف می گویید،  اگر مخالف دانش و بینش دیگران هستید،  در هرصورت بخاطر ایرانی بودن،  و بخاطر آینده،  لازم است رعایت اصول آزادی اندیشه و قلم را بکنید.
   یکی از مدیران تارنمای مربوطه:  بله با شما موافقم، نظریات این دوستان اعتبار چندانی ندارد.
   پاسخ انوش راوید:  بنظرم این نوشته کوتاه آخری چنین نشان می دهد،  که نام ساختگی "پیمان عبید" همین است.  از نظر درک آزادی،  شما می توانید با هر مقدار دانشی که دارید،  با موضوعی مخالف باشید یا موافق،  ولی نباید اجازه دهید وبسایت شما،  که یکی از مراجع من برای مطالعه و معرفی به جوانان است،  اینگونه ضد آزادی بزند.  با برطرف کردن مهم عدم رعایت اصول آزادی،  معرفی وب شما را در میان مطالبم ادامه خواهم داد.
      بطور کلی و بخوبی از نقد و نظر درباره خودم استقبال می کنم،  زیرا باعث می شود،  مطالبم بیشتر مطرح شوند،  که متعاقب دقت نظرها را درپی خواهد داشت.  در هرصورت خواهش می کنم،  بعلت علاقه ای که به نوشته های تارنمای شما دارم،  لطف نمایید رعایت آنچه که اصول آزادی و ادب است انجام شود.  همچنین اگر در وبلاگ من هم مطلبی دیدید،  که خلاف آزادی و ادب است،  بنویسید در کجا تا درست کنم،  زیرا همانطور که در بالا نوشتم،  من نیز در ابتدای وبلاگ نویسی،  دقت لازم در آزادی اندیشه و قلم را نداشتم.  امیدوارم عزیزان در راه خدمت به تاریخ و فرهنگ ایران پیروز باشند.
ارزش آزادی اندیشه و قلم در ایران

پریشانی بی نام ها

      در یکی از وبسایت هایی که از دین و ادیان و مذهب است،  براحتی صفحات نظراتش را در اختیار یک موجود ناشناس قرار داده،  تا هر چه می خواهد از من بگوید،  البته در اعتراض های من بخش هایی را حذف کرد.
   متن نظر انوش راوید در آن صفحه:   درود،  مدیریت محترم این وبسایت،  وقتی نام یک نفر شخص مشخص با آدرس ها مشخص در نظرات ذکر می شود،  حتماً باید به آن شخص خبر دهید تا پاسخ دهد،  عدم دقت به این موضوع بنظرم کار درستی نیست.  من در وبلاگم به هزاران نظر و پرسش پاسخ داده ام،  و وقتی نام یک شخص مشخص توسط عوامل ناشناس یا با نام و هویت الکی،  گفته می شود،  از نوشتن و تایید آن نظر خود داری می کنم،  چون به احتمال زیاد ترفند و دشمنی در کار است،  نه یک کار تخصصی جهت بالا بردن دانش.
   ادامه نظر انوش راوید:  شما در پاسخ یک ناشناس وقتی می نویسید "بطلان سخن ایشان روشن است"  این عدم توجه در جهت ادامه رشد و تکامل علم است،  برای پیشبرد علم بهتر بود می نوشتید،  به وبلاگ خود ایشان مراجعه نمایید،  و پرسش هایتان را مطرح نمایید.
   نظر آن ناشناس موذی:  سلام درباره فتح ایران بدست اعراب مورخی بنام انوش راوید درسایت خود همه را منکر شده است که اصلا اعراب به ایران نیامده اند و….چه باید گفت؟
   پاسخ انوش راوید:  ای ناشناس بی نام نشان،  که معلوم نیست که هستی و برای چه این چیزها را می نویسی،  فقط ذهن خود را باز کن،  درک از آزادی اندیشه و بیان داشته باش،  با دقت وبلاگم را بخوان،  و سپس از خود انوش راوید پرسش های تخصصی بکن تا گردونه یادگیری بچرخد،  اینگونه که ناشناس مخفیانه می آیی،  درباره انوش راوید می نویسی،  یعنی چه؟،  جز این نیست که ترفندی در کارت است!!
   ادامه پاسخ انوش راوید:  شما که هستید،  جز اینکه در همین چند کلمه نشان می دهید وبلاگ مرا نخوانده و فقط از روی احساسات،  نه تخصص نوشته اید،  بخوانید و پرسش نمایید،  من به هزاران پرسش و پاسخ در وبلاگ پاسخ گفته ام.  این اندک بشر ها را چه شده،  که اینگونه بی نام هستند و در فکر کار بد!!
      فقط کمی،  فقط یک کم،  ذهن های خود را باز کنید،  و با دقت مطالب وبلاگ مرا بخوانید،  بدون مطالعه مطالب وبلاگم،  الکی از قول مطالب من،  چیز می نویسید!،  سیستم آموزشی ایران چه کرده!،  که درک از آزادی اندیشه و قلم،  درک از ذهن باز،  درک از دقت در مطالعه و… و…  از شما گرفته است،  حتی توانایی نوشتن نام خودتان را از شما گرفته.
      در این زمان که استعمار و امپریالیسم برای حذف کشور های منطقه ما بویژه ایران هزاران نقشه و ترفند دارد،  من در وبلاگم سعی در آگاهی رساندن به این مهم دارم،  و تقاضای بررسی های دوباره برای تاریخ نویسی دارم،  تا از شر تاریخ های نوشته شده استعماری خلاص شویم.  ولی این دشمنان و عوامل ریز و درشت استعماری،  با نام های الکی سعی در برهم زدن نظم دید جدید ایرانیها به جهان و تاریخ را دارند،  باید هوشیار بود.  وبلاگ مرا با دقت مطالعه نمایید،  تا متوجه شوید در جهت هدف یکی سازی ملت های قاره کهن است،  نه پریشان کردن آنها.
   ادامه نظر ناشناس موذی:  اگر بخواهیم از نقد نظر ایشون بگذریم. مجبوریم حوادثی چون کربلا بعثت اعمال خلفا هجرت امام رضا ودانشگاه امام صادق و……همه را انکار کنیم به علاوه ایشون منکر بنی امیه و بنی عباس هستند و منکر فتح اسپانیا و همچنین قول صریح ایشون اینست که اسلام از زرتشتیگری گرفته شده زیرا فرهنگ غنی تر بر ضعیف غالب میشود … براین اساس ایرانیان دینشان تغییر نکرده!!
   پاسخ انوش راوید:  این ناشناس در آن نظر دروغ پردازانه خود،  جهت ترفند موذیانه اش در نظرات آن سایت نوشته:  "اگر بخواهیم از نقد نظر ایشون بگذریم.  مجبوریم حوادثی چون کربلا بعثت اعمال خلفا هجرت امام رضا و دانشگاه امام صادق و……همه را انکار کنیم"  این گونه فوق بدجنسی در ترفند استعماری این موجودات بی نام و نشان است.  در زیر پاسخ های من به این موجود بدجنس:
    نظر موذیانه:  ایشون منکر بنی امیه و بنی عباس هستند.
   پاسخ انوش راوید:  در کجا منکر شدم،  لینک بدهید!!؟؟
   ادامه نظر:  منکر فتح اسپانیا.
   پاسخ انوش راوید:  من منکر نشدم،  یک محقق معروف اسپانیایی منکر فتح شده،  و گفته تمدن اسلامی در اسپانیا رشد داشت،  چرا از قول من دروغ می نویسید!؟
   ادامه نظر:  همچنین قول صریح ایشون اینست که اسلام از زرتشتیگری گرفته شده.
   پاسخ انوش راوید:  چرا از قول من دروغ می نویسید!؟  من نوشته ام دینها به ترتیب در تکامل یکدیگر نقش داشتند،  و این را هم من نمی گویم،  تاریخ نویس های ایرانی معتبر گفته اند.
   ادامه نظر:  زیرا فرهنگ غنی تر بر ضعیف غالب میشود.
   پاسخ انوش راوید:  این مورد را درست نوشتید.
   ادامه نظر:  براین اساس ایرانیان دینشان تغییر نکرده!!
   پاسخ انوش راوید:  کاملاً معلوم است وبلاگم را نخوانده همینجور هوایی و بادی می نویسید،  من بارها تکرار کرده ام ایرانیها خود اسلام آوردند،  و در ترویج دین جدید کوشا بودند،  و بزرگترین و مهمترین دانشمندان را به جهان دادند،  و….
   مهم:  یکبار دیگر تکرار می کنم،  فضای مجازی ایرانی پر شده از افراد بی نام نشان،  که سعی دارند با انواع ترفندها با ایران و ایرانی مبارزه کنند،  این بی نام نشان ها،  براحتی سادگان را در دام خود می اندازند،  با این دشمنان بی نام و نشان،  که معلوم نیست که و چه هستند،  پدر و مادر آنها کیست،  و آیا ایرانی یا دشمن هستند،  مقابله کنید و آنها و ترفند هایشان را افشا نمایید.
   توجه:  نقد و نظر و پرسش خود را درست و حسابی بنویسید،  چه اجبار دارید یواشکی در جایی با نام الکی و ناشناس با اهانت بگویید و بنویسید.  از این کار هیچی گیر شما نمی آید،  جز رسوا شدن و شناخته شدن شما عوامل ریز استعماری،  و نیز باعث افشا شدن ترفند دشمنان ایران و تاریخ ایران می شود.
   ــ  جوانان باهوش ایران بدرستی و رعایت اصول علمی و ادبی پرسش و نظر خود را می نویسند،  تا گردونه یادگیری بچرخد و همگان سود ببرند.
مرده متحرک
      درصورتیکه یک ملت،  رعایت اصول آزادی اندیشه و قلم را نکنند،  درست مانند زامبی ها خواهند شد،  مردگان متحرک،  که فقط می خواهند یکدیگر را گاز بگیرند،  تا مانند خودشان نمایند.
      مرده متحرک یا زامبیا (در زبان‌های اروپایی zombie) به جسد های متحرکی گفته می‌شود،  که روح ندارند.  مرده ‌های متحرک امروزه در فیلم‌ های ترسناک غربی زیاد دیده می‌شوند.  داستان مرده‌ های متحرک از وودو یعنی جادو باوری آفریقایی‌تباران دریای کارائیب سرچشمه می‌گیرد.  در فلسفه و به‌ویژه در جستار های خودآگاهی در فلسفه ذهن،  زامبی به سامانه‌ ای گفته می‌شود،  که همانند انسان عمل می‌کند،  اما خودآگاهی، فهم روانی، و قصد و نیت ندارد.
      بر پایهٔ داستان‌ها،  مرده‌ های متحرک با گاز گرفتن و وارد کردن بزاق خود به بدن قربانیان‌شان،  آنها را همانند خود به یک مرده متحرک تبدیل می‌کنند.  بهمبن خاطر در فیلم‌ها تعداد زامبی‌ها همچنان رو به افزایش است.  همچنین بر پایهٔ داستان‌ها،  انسان باید در دهان مرده‌ های متحرک نمک بریزد،  زیرا آن‌ها بدین‌وسیله به یاد می‌آورند،  که مرده‌اند و به گور خود بازمی‌گردند.
      بطور مثال،  یک فرد با اعمال نفوذ و قدرت ویژه‌ای،  که در اختیار خود دارد (خواه مادی و معنوی) تمامی آگاهی، اختیارات، تصمیمات، گفتار، پندار و کردار فرد دیگر را در سیطره و اختیار خود می‌گیرد،  و هرآنچه که می‌خواهد را به واسطه همان فرد دیگر انجام می‌دهد،  و این کار می‌تواند دلایل مختلفی نظیر مخفی نگاه داشتن اطلاعات شخصی،  گم کردن ردپای خود و… داشته باشد؛  که در اصطلاح می‌گویند فرد دوم زامبی فرد نخست شده است.
ارزش آزادی اندیشه و قلم در ایران
تصویر خیالی زامبی ها،  عکس شماره ۸۶۵۳.
       زامبی یا مرده متحرک،  یک موجود تخیلی و غیرواقعی می‌باشد،  که اکثراً در فیلم‌ های اکشن٬ بازی ‌های رایانه‌ای و داستان ‌های تخیلی علمی مورد استفاده قرار می‌گیرند.  نمونه فیلم‌ها که زامبی در آن وجود دارد:  رزیدنت اویل٬  جنگ جهانی زد،  ریک ۳ و…،  نمونه بازی رایانه‌ای که زامبی در آن وجود دارد:  رزیدنت اویل٬  چهار بازمانده و….
ارزش آزادی اندیشه و قلم در ایران
مستندهای مربوط
مستندهای بیشتر را در آپارات وبسایت ارگ ایران ببینید،  لینک آن در ستون کناری
 
    توجه ۱:  اگر وبسایت ارگ به هر علت و اتفاق،  مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد،  در جستجوها بنویسید:  انوش راوید،  یا،  فهرست مقالات انوش راوید،  سپس صفحه اول و یا جدید ترین لیست وبسایت و عکسها و مطالب را بیابید.  از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم،  همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع،  آزاد و باعث خوشحالی من است.
   توجه ۲:  جهت یافتن مطالب،  یا پاسخ پرسش های خود،  کلمات کلیدی را در جستجو های ستون کناری وبلاگ بنویسید،  و مطالب را مطالعه نمایید،  و در جهت علم مربوطه وبلاگ،  با استراتژی مشخص یاری نمایید.
   توجه ۳:  مطالب وبسایت ارگ و وبلاگ گفتمان تاریخ،  توسط ده ها وبلاگ و وبسایت دیگر،  بصورت خودکار و یا دستی کپی پیس می شوند،  از این نظر هیچ مسئله ای نیست،  و باعث خوشحالی من است.  ولی عزیزان توجه داشته باشند،  که حتماً جهت پیگیر و نظر نوشتن درباره مطالب،  به اصل وبلاگ من مراجعه نمایند.
 
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها


0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x