دیدگاه انوش راوید و پژوهشهای متفاوت تارنمای ارگ ایران را ابتدا بدانید و سپس درباره نوشته های بازنشر دیگر پژوهشگران در ارگ ایران نظر دهید. فقط باید مراقب باشیم علم را با احساسات قاطی نکنیم، مقدار دانش ما بخشی از علم است، و علم پایانی ندارد، و همیشه اول راه علم هستیم. همه نوشته ها و گفته های بازنشر شده در ارگ ایران مورد تایید من انوش راوید، نیستند فقط برای بررسی و ایجاد دید نو به پژوهشهای دیگر عزیزان است.
دیدگاه انوش راوید و پژوهشهای متفاوت
تصویر انوش راوید در یک اثر تاریخی، عکس شماره 3172.
این برگه بشماره 212 پیوست لینک زیر است:
لوگو تاریخ مند و اندیشه ورز شویم، عکس شماره 1607.
دیدگاه انوش راوید و پژوهشهای متفاوت
دیدگاه انوش راوید و پژوهشهای متفاوت
ما نیاز به درک های جدید از تاریخ و جغرافیا و سرنوشت داریم، و همچنین نیازمند دانستنهای نو هستیم، غیر از آنچه که سیستم آکادمیک و بازار آن منتشر می کنند و بخورد می دهند، زیرا آنها انرژی گرفته از غرب استعماری هستند. اگر همه را نگویم، بلکه اکثر آنها با پایه اصلی دانش غرب هستند.
در کشور ما بزبان فارسی، هر چه کتاب و نوشته فیلم درباره تاریخ و جغرافیای تاریخی داشته باشیم، کم است. باید یاد بگیریم بتوانیم دیدهای مختلف را بررسی کنیم، و از هر چه علمیتر و دقیقتر است بهره ببریم، و در راه رشد و تکامل علم هوش و دقت حرفه ای بکار بندیم.
مهم: همه نوشته ها و گفته های بازنشر شده در ارگ ایران، مورد تایید من انوش راوید نیستند، فقط برای بررسی و ایجاد دید نو به پژوهشهای دیگر عزیزان است.
شناخت علم و تفاوت علم با مقدار دانش ما خیلی مهم است، هر یک از ما مقداری دانش داریم، که بخشی از علم است. این مقدار دانش ما حتمن خود علم نیست، چه بسا بطور کلی اشتباه و غلط و دروغ است. بهمین جهت همیشه باید آنرا مزه مزه کنیم، و با مطالعه و پژوهشهای بیشتر بسوی رشد و تکامل دانش خود برویم. بدانیم علم سر جایش همیشه ثابت است، ولی مقدار دانش ما تغییرات دارد و باید داشته باشد، و نباید مقدار دانش خودمان را فسیل کنیم.
بسیاری فکر می کنند، چیزهایی که می دانند، دیگر تمام شده و این شد تمام علم، و به علم دست یافته اند، این اندیشه یعنی فسیل شدن دانش در آدم. ما انسانیم و متفاوت از حیوان، انسان توانایی رشد و تکامل دانش دارد، ولی حیوان فقط مقداری داده در ژن او نهفته است، و با آن بسر میبرد. تفاوت ما با حیوان در همین است، که خیلی زیاد است، ما شدیم انسان هوشمند و آن شده حیوان.
وقتی مطلبی را می خوانیم، و می بینیم با مقدار درک و دانش ما متفاوت است، باید پیگیر شویم چه پژوهش در آن نهفته است، و از چه منابع و چه علمی آمده است. اگر غیر از این باشد و با احساسات و دگرگونی حالت برخورد شود، فرد باید بداند که دانش در او فسیل شده است، و توانایی پیگیری دانش غیر از ذخیره دانش خود را ندارد، و نیاز به معالجه دارد.
دیدگاه انوش راوید و پژوهشهای متفاوت
مشکل کجاست
بنظر من مشکل افرادی که نمی توانند غیر از مقدار ذخیره دانش خود، دانش متفاوتی را بررسی کنند، در ژن آنها نهفته نیست، بلکه در نوع آموزش آنها نهفته است. در این باره و نیاز به تغییر سیستم آموزشی زیاد نوشتم، که می توان در لینک زیر پیگیری کرد.
وقت ارزشمند ترین است
خوانندگان و بینندگان تارنمای ارگ ایران ابتدا پرسشهای خود را در جستجوهای تارنمای ارگ ایران بنویسید، به احتمال زیاد پاسخ خود را می یابید، زیرا شما اولین نفر این پرسش نیستید، قبل از شما اشخاص زیادی همان پرسش شما را کرده اند، و پاسخها در تارنمای ارگ ایران وجود دارد. احتمالاً اگر پاسخ را نیافتید، با مطالعه بخش مربوطه در ارگ ایران و با دید وسیعتر، پرسش را موضوعی، نه کلی، در بخش نظرات یعنی پائین برگه مربوطه بنویسید، تا پاسخ داده شود.
……………
برچسبها: دیدگاه جدید, انوش راوید, درباره تحقیقات, پژوهشهای متفاوت, مشکل کجاست, وقت ارزشمند.
هشتگها: #دیدگاه.
…………
دیدگاه انوش راوید و پژوهشهای متفاوت
مستندهای مربوط
مستندهای بیشتر را در آپارات و نماشا لینک آن در ستون کناری ارگ ایران
#یلدا_مبارک و تقاضا از مردم برای تلاش جهت #ثبت_جهانی یلدا و #جشنهای_ایرانی، مشروح در http://arq.ir/139
* * * * * * * * * *
……………………….
توجه 1: اگر وبسایت ارگ ایران به هر علت و اتفاق، مسدود، حذف یا از دسترس خارج شد، در جستجوها بنویسید: تارنمای ارگ ایران، یا، فهرست مقالات انوش راوید، سپس صفحه اول و یا جدید ترین عکسها و مطالب ارگ ایران را بیابید.
توجه 2: جهت یافتن مطالب، یا پاسخ پرسش های خود، کلمات کلیدی را در جستجوهای ستون کناری ارگ ایران بنویسید، و مطالب را مطالعه نمایید، و در جهت دانش مربوطه این تارنما، با استراتژی مشخص یاریم نمایید.
توجه 3: مطالب وبسایت ارگ ایران، توسط ده ها وبلاگ و تارنمای دیگر، بصورت خودکار و یا دستی کپی پیس می شود، از این نظر هیچ مسئله ای نیست، و باعث خوشحالی من است. ولی عزیزان توجه داشته باشند، که حتماً جهت پیگیر و نظر نوشتن درباره مطالب، به ارگ ایران مراجعه نمایند.
ــ از نظرات شما عزیزان جهت پیشبرد اهداف ملی ایرانی در وبسایت بهره می برم، همچنین کپی برداری از مقالات و استفاده از آنها با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع، آزاد و باعث خوشحالی من است.
پرسشهای خود را ابتدا در جستجوهای تارنما بنویسید، به احتمال زیاد پاسخ خود را می یابید
جهت آینده ای بهتر دیدگاه خود را بنویسید، و در گفتگوهای تاریخی و جغرافیایی و اجتماعی شرکت کنید.
برای دریافت فهرست منابع نوشته ها، در بخش نظرات زیر برگه مورد نظر پیام بگذارید.
سلام یه کانال تلگرامی بزنیدعالی میشه خسته نباشیدخداقوت
درود و سپاس از نوشتن دیدگاه، دارم، فعلن بخاطر فیلتر فعال نیست، پاینده باشید.
t.me/arqir
که اتفاقا بحث سر همین موضوع است
ما توانستیم آثار بمب اتم را در ان زمان بیابیم و شایدم سینما و انیمیشن و خیلی چیزای دیگه که متاسفانه به طور کامل نابود شدند ولی در حد دوران خودشات و نه همانند دوران فعلی
با درود آقای راوید عزیز
در همایش اصفهان یکی از سخنرانان همایش یک تصویر از یکتخم مرغ در بریتانیا نشان دادند برای ۱۵ هزار سال پیش که نقشه کره زمین به علاوه قاره آمریکای جنوبی یافت شد
این نقشه واقعیت داشت یا تصور خیال عام بود؟
۱۵ هزار سال پیش نقشه کشی ایرانیان بسیار باعث افتخار هست
درود، من به این تاریخ گذاریها اعتقاد ندارم، زیرا مبنای دقیق ندارند، بر فرض اگر یک نقشه از پانزده هزار سال پیش یافت شود، قطعن باید خیلی چیزهای دیگر هم از آن زمان یافت شود.