برگ نخست

برگ نخست ارگ ایران انوش راوید راهنمای خواندن این تارنماست،  و امید دارد زمان خوب و مفیدی در وبسایت تاریخی و اجتماعی ارگ ایران داشته باشید.  تارنمای ارگ ایران،  جدیدترین بررسیها درباره تاریخ و جغرافیا و تاریخ اجتماعی ایران و جهان از انوش راوید است،  و دید نوین به تاریخ ارائه می دهد.

برگ نخست ارگ ایران انوش راوید

 برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
تصویر یک ارگ تاریخی در ایران، عکس شماره 3112.
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
لوگو در علم جستجوگر و کنشگر باشید،  واکنشگرا نباشید،  عکس شماره 1621.
 
توجه و مهم
ارگ ایران  و  دید جدید
      وبسایت ارگ ایران یک تارنمای شخصی،  در آزادی اندیشه و قلم و محیط دمکرات اینترنت،  برابر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.  وبسایت ارگ ایران برای اشخاص و جوانان باهوش با اندیشه پویای تاریخی است.  در وبسایت ارگ ایران،  دید جدید از تاریخ و تاریخ اجتماعی ایران ارائه می شود.
      ارگ ایران انوش راوید مقدمه ای بر نظریه تاریخ نویسی نوین ایرانی،  بر پایه شناسایی دروغها و حذف آنها است.  ممکن است مطالب آن برای افرادی که ذهنهای حافظه محوری آموزشی دارند،  بدرد نخورد و متوجه آن نشوند.  اگر اینقبیل افراد اشتباه وارد وبسایت ارگ ایران انوش راوید شدند،  لطف نمایند خارج شوند. مشروح در:
 

 

سبک خواندن تارنمای ارگ ایران

      تارنمای ارگ ایران،  بمنظور ایجاد دید جدید به تاریخ و تاریخ اجتماعی و جغرافیای تاریخی،  برای تاریخ نویسی نوین ایرانی است.  بمنظور این هدف شعار  "در علم جستجوگر و کنشگر باشید،  واکنشگرا نباشیدرا مطرح کردم،  و از همه علاقمندان به درک رشد و تکامل در علم تاریخ می خواهم،  ابتدا کلمات کلیدی مطالب مورد نظرشان را در جستجوهای تارنمای ارگ ایران بنویسند،  تا به مطالب مورد نظرشان برسند.
      هزاران صفحه مطلب و مقاله و هزاران پرسش و پاسخ در این تارنما وجود دارد.  به احتمال زیاد عزیزان پاسخ خود را خواهند یافت.  بیش از یک دهه گذشته هزاران پرسش همه  در اینجا پاسخ داده شده است.  با مطالعه مطالب و پاسخها بدست آمده از جستجوی ارگ ایران،  درصورتیکه به نتیجه نرسیدید،  منتظر پرسشها و نظرهای حرفه ای تر از شما هستیم.
   توجه:  اگر هنگام مطالعه مطالب ارگ ایران لینکی باز نشد،  موضوع و عنوان آنرا در جستجوی همین تارنمای بیابید.
   توجه مجدد:  ابتدا موضوع و پرسش خود را در جستجوی ارگ ایران بنویسید،  و پاسخ خود را بیابید،  اگر نیافتید کامنت بنویسید.
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید

در علم جستجوگر و کنشگر باشید

      برای علم و رشد و تکامل آن جستجو کنید،  و درباره موضوعهای مورد نظر کنشگر باشید،  یعنی حرکتهای مفید انجام دهید،  مانند بگردش درآوردن گردونه یادگیری.  در مقابل مطالب و آنچه که می بینید و می شنوید و می خوانید،  واکنشگرا نباشید،  که مثلاً انگشت بدهان بگیرد،  و بگویید وای پس اینجوری بود.  یا اینکه عصبی و نگران یا دلسرد و دلگرم شوید،  و عکس العمل های ساده نشان دهید.
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
      توجه:  جهت دسترسی به مطلب مورد نظرتان،  آنرا در جستجوهای ارگ ایران بنویسید.
   ــ  افراد بیش ملی گرا یا بیش مکتبی،  لطفاً از خواندن و نظر دادن خود داری نمایند.
   ــ  جوانان با هوش متخصص ایران،  برای نگارش تاریخ نوین به انوش راوید بپیوندید.
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
برگ نخست وبسایت ارگ ایران انوش راوید

مستندهای مربوط

مستند های بیشتر را در آپارات وبسایت ارگ ایران ببینید،  لینک آن در ستون کناری
 تارنمای ارگ ایران   http://arq.ir 
 

انوش راوید          کلیک کنید: پرچم و نشان ارگ ایران

کلیک کنید: دروغهای تاریخ          کلیک کنید: سخن نخست وبسایت ارگ ایران

درباره وبسایت ارگ ایران          کلیک کنید: ارگ یا ارک

کلیک کنید فهرست ارگ ایران

کلیک کنید: پارسی سخن بگیم          کلیک کنید دانلود های ارگ

کلیک کنید: لینکدونی ارگ ایران          کلیک کنید تقویم ایرانی

جنبش برداشت دروغها از تاریخ ایران

کلیک کنید: دوران های تاریخی ایران           کلیک کنید: ایران و ایرانیان  

کلیک کنید: موزه مجازی ارگ ایران          کلیک کنید: پرسش و پاسخ های وبسایت

"کلیک          "کلیک

"کلیک         "کلیک

کلیک کنید: مستندهای نماشا          آپارات وبسایت ارگ ایران

کلیک کنید: آینده بینی ارگ ایران          کلیک کنید: کارگاه اندیشه ارگ ایران

 

182 نظر در “برگ نخست

  1. سلام محمد فیرزآبادی هستم سال نومبارک میشه باصداقت یه موضوعی روبه شما بگم راستش من لیسانس آی تی دارم متاسفانه با کلی سال درس خوندن نتونستم استخدام بشم تقریبا 9 سال
    پیش کد نویسی ازوب یاد گرفتم خداروشکروتا این لحظه پروژه گرفتم و با لپ تاپم انجام میدادم وزندگیم میچرخید
    حدودیک ماه هست متاسفانه تنها وسیله کارمن یعنی لپ تاپم سوخت نزدیک عیده صاحبخونه پیش دوبرابرمیخواد وخرج متاهلی منوداغون کرده لطفا منوحمایت کنید تا یه سیستم بگیرم و مثل قبل بتونم کار کنم
    شماره کارت
    5892101349858932
    واقعا ممنونم
    خدانگهدار

  2. سلام آقای راوید خوبید یک سوال  اگه اعراب به ایران حمله  نکردند پس پدر مختار کشته نشده بهمن جازویه کشته نشده رستم فرخ هرمز کشته نشده پس امپراتوری ساسانی همین طور منقرض شده ؟ یک سوال  دیگه داشتم قادسیه آیا الکی هست ؟

    • درود، شما اولین نفزی نیستید که این شبهات و پرسشها را دارید، تا کنون هزاران نفر این پرسشها را داشتند، و پاسخ های خود را گرفتند، و در پاسخ به شبهات و پرسشهای این تارنما وجود دارد. نیاز دانستن پاسخها اول از همه پاک کردن ذهن از تلقینها و دروغهایی است، که در یکصد سال گذشته در سیستم آموزشی از مدارس تا هالیود بخورد داده اند. سپس مطالعه همین تارنما و دیگر مطالب مربوط به دروغهای تاریخ و چیدن و درک ذهنیت جدید از تاریخ است، راهنمای آن در همین تارنما وجود دارد. اگر ما تاریخ را با دروغ بدانیم آنها یعنی دشمنان ایران تاریخی، با دروغهای بیشتر براحتی میتوانند دروغهای بزرگتری بگویند و کنترل ذهنی ما را بدست گیرند، گفتم شما اولین نفزی نیستید و آخزین نفر هم نخواهید بود، ولی میتوانید مانند بسیاری اشخاص باهوش به جمع پیگیران واقعیتهای تاریح و حذف دروغهای تاریخ بپیوندید، برای رفتن به بسوی ایران واقعی ، بدور از نفوذهای مختلف استعمار و امپریالیسم. در جستجوهای همین تارنما پرسشهای خود را بپرسید. پاینده باشید.

  3. مطالب بسیار عالی هستن،  منتظر نوشته های بیشتری درباره ناسیونالیسم ایرانی هستیم. همیشه پاینده باشید استاد

  4. درود بر شما آقای راوید عزیز آقای شفیع زاده از حضور تمدنی ایرانی ها در آفریقا و آمریکا و استرالیا و شرق آسیا کردند به نظرتان آیا احتمال دارد ایرانی ها یک زمانی در قاره اروپا و قاره آمریکا و حتی استرالیا یک امپراطوری تشکیل داده باشند و به تجارت بپردازند و کمپانی ایرانی بسازند و آن مناطق را تحت سلطه داشته باشند؟؟ باتشکر

    • درود، بله تمدن برتر ایرانی در دوران تمدن شاه خدایی در ساختارهای تاریخی اجتماع دارای منشا موقعیت جغرافیایی بود، بهمین جهت نفوذ گسترده در جهان داشت. پاینده باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




وبلاگ-کد جستجوی گوگل