Skip to main content

بایگانی ماهانه ارگ ایران همراه تعداد نوشته ها

هفت نوشته تازه ارگ ایران

برگ نخست

برگ نخست ارگ ایران انوش راوید راهنمای خواندن این تارنماست،  و امید دارد زمان خوب و مفیدی در وبسایت تاریخی و اجتماعی ارگ ایران داشته باشید.  تارنمای ارگ ایران،  جدیدترین بررسیها درباره تاریخ و جغرافیا و تاریخ اجتماعی ایران و جهان از انوش راوید است،  و دید نوین به تاریخ ارائه می دهد.

برگ نخست ارگ ایران انوش راوید

 برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
تصویر یک ارگ تاریخی در ایران، عکس شماره 3112.
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
لوگو در علم جستجوگر و کنشگر باشید،  واکنشگرا نباشید،  عکس شماره 1621.
 
 
توجه و مهم
ارگ ایران  و  دید جدید
      وبسایت ارگ ایران یک تارنمای شخصی،  در آزادی اندیشه و قلم و محیط دمکرات اینترنت،  برابر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است.  وبسایت ارگ ایران برای اشخاص و جوانان باهوش با اندیشه پویای تاریخی است.  در وبسایت ارگ ایران،  دید جدید از تاریخ و تاریخ اجتماعی ایران ارائه می شود.
      ارگ ایران انوش راوید مقدمه ای بر نظریه تاریخ نویسی نوین ایرانی،  بر پایه شناسایی دروغها و حذف آنها است.  ممکن است مطالب آن برای افرادی که ذهنهای حافظه محوری آموزشی دارند،  بدرد نخورد و متوجه آن نشوند.  اگر اینقبیل افراد اشتباه وارد وبسایت ارگ ایران انوش راوید شدند،  لطف نمایند خارج شوند. مشروح در:
 

 

 

سبک خواندن تارنمای ارگ ایران

      تارنمای ارگ ایران،  بمنظور ایجاد دید جدید به تاریخ و تاریخ اجتماعی و جغرافیای تاریخی،  برای تاریخ نویسی نوین ایرانی است.  بمنظور این هدف شعار  "در علم جستجوگر و کنشگر باشید،  واکنشگرا نباشیدرا مطرح کردم،  و از همه علاقمندان به درک رشد و تکامل در علم تاریخ می خواهم،  ابتدا کلمات کلیدی مطالب مورد نظرشان را در جستجوهای تارنمای ارگ ایران بنویسند،  تا به مطالب مورد نظرشان برسند.
      هزاران صفحه مطلب و مقاله و هزاران پرسش و پاسخ در این تارنما وجود دارد.  به احتمال زیاد عزیزان پاسخ خود را خواهند یافت.  بیش از یک دهه گذشته هزاران پرسش همه  در اینجا پاسخ داده شده است.  با مطالعه مطالب و پاسخها بدست آمده از جستجوی ارگ ایران،  درصورتیکه به نتیجه نرسیدید،  منتظر پرسشها و نظرهای حرفه ای تر از شما هستیم.
   توجه:  اگر هنگام مطالعه مطالب ارگ ایران لینکی باز نشد،  موضوع و عنوان آنرا در جستجوی همین تارنمای بیابید.
   توجه مجدد:  ابتدا موضوع و پرسش خود را در جستجوی ارگ ایران بنویسید،  و پاسخ خود را بیابید،  اگر نیافتید کامنت بنویسید.
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید

در علم جستجوگر و کنشگر باشید

      برای علم و رشد و تکامل آن جستجو کنید،  و درباره موضوعهای مورد نظر کنشگر باشید،  یعنی حرکتهای مفید انجام دهید،  مانند بگردش درآوردن گردونه یادگیری.  در مقابل مطالب و آنچه که می بینید و می شنوید و می خوانید،  واکنشگرا نباشید،  که مثلاً انگشت بدهان بگیرد،  و بگویید وای پس اینجوری بود.  یا اینکه عصبی و نگران یا دلسرد و دلگرم شوید،  و عکس العمل های ساده نشان دهید.
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
      توجه:  جهت دسترسی به مطلب مورد نظرتان،  آنرا در جستجوهای ارگ ایران بنویسید.
   ــ  افراد بیش ملی گرا یا بیش مکتبی،  لطفاً از خواندن و نظر دادن خود داری نمایند.
   ــ  جوانان با هوش متخصص ایران،  برای نگارش تاریخ نوین به انوش راوید بپیوندید.
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
برگ نخست وبسایت ارگ ایران انوش راوید

مستندهای مربوط

مستند های بیشتر را در آپارات وبسایت ارگ ایران ببینید،  لینک آن در ستون کناری
تارنمای ارگ ایران   http://arq.ir

انوش راوید             کلیک کنید: پرچم و نشان ارگ ایران

کلیک کنید: دروغهای تاریخ             کلیک کنید: سخن نخست وبسایت ارگ ایران

درباره وبسایت ارگ ایران             کلیک کنید: ارگ یا ارک

کلیک کنید فهرست ارگ ایران

کلیک کنید: پارسی سخن بگیم 

کلیک کنید: لینکدونی ارگ ایران            کلیک کنید تقویم ایرانی

جنبش برداشت دروغها از تاریخ ایران

کلیک کنید: دوران های تاریخی ایران               کلیک کنید: ایران و ایرانیان  

کلیک کنید: موزه مجازی ارگ ایران                  کلیک کنید: پرسش و پاسخ های وبسایت

"کلیک                "کلیک

"کلیک                "کلیک

کلیک کنید: مستندهای نماشا                آپارات وبسایت ارگ ایران

کلیک کنید: آینده بینی ارگ ایران                 کلیک کنید: کارگاه اندیشه ارگ ایران

اشتراک در
اطلاع از
guest
216 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کمانگیر
کمانگیر
5 سال قبل

عالی است هر وقت این تارنما را می خوانم کلی لذت می برم

محمود
محمود
5 سال قبل

با سلام آقای راوید، وقت بخیر، اینجانب به علت نبود دسترسی به اینترنت خواهان دریافت کلیه مطالب مفید و ارزشمند سایت شما در یک فایل پی دی اف می باشم، در صورت امکان فایل را به ایمیل اینجانب ارسال فرمایید. با تشکر فراوان.

رشید
رشید
5 سال قبل

جناب انوش راوید تا انجای که توانستم وبلاگهای شما را مطالعه و خودم هم دنبال این اسناد رفتم و در برخی از اثار باستانی و کتوب دست نویس نویسندگان حقیقت گفتارتان را فهمیدم.و در انجمنی که در آن عضو هستم این مطالب را با دوستان در میان گذاشتم و سیل کسیری از دوستان با حقیقت تاریخی خود روبرو شدند ولی یک سوال در میان است، ببخشید از نسخه های خطی که در دست برخی آدمها است که نام های دارند یکی از این نامها [امیر تیمور گورکانی] است خواهشا برای این موضوع جوابی به من بدهید تا برای برخی دوستان روشن شود که چیزی جز استعمار نیست. باتشکر یکی از طرفداران شما و ایران.

بی نام
بی نام
5 سال قبل

………..

انوش راوید: این پیام بدلیل داشتن اهانت قومی حذف گردید.

محمد
محمد
5 سال قبل

خیلی استفاده کردم واقعا زیبا بود، اما یه سوال، بندر ترکمنیها خیلی شبیه مغولن اینها از کجا اومدن؟؟

بردیا
بردیا
5 سال قبل

درود بر محقق گرامی آقای راوید به خاطر تحقیقات گسترده و جدید شما که موجی از اعتماد به نفس و افتخار را برای ما به ارمغان داشت مدتی هست که مطالب شما را در وبلاگ مطالعه میکنم و برای افرادی که میشناختم و علاقه به تاریخ کشورشان داشتند معرفی کرده ام علاقه و مطالعه در مورد تاریخ همیشه از دل مشغولیهای من بوده، امید به دیدن شما از نزدیک دارم ،سوالی هم بپرسم: ۱ ــ آیا گذر های تاریخی که از سه هزار سال پیش به این طرف نام برده اید، همه لزوما در دوره بعدی منجر به پیشرفت ایران از نظر فرهنگ و دانش گشته است؟ و آیا واقعا در مسیر سیر تکاملی بوده؟

رضا
رضا
5 سال قبل

با سلام و احترام با زیر سئوال بردن مسلمات و محکمات تاریخی نظیر پدر تاریخ نویسی بودن هرودوت و آتش زدن تخت جمشید و یا تهاجمات گسترده به ایران و از این دست مسایل کاری به نفع ایران نمی توان کرد پس بهتر است با مقدماتی که مورد قبول خود غربی هاست علیه آنها استدلال کنیم. به هر ترتیب بهتر است با آوردن مقالات و نقدهای وارد بر آن به خواننده خود اجازه تفکر و تامل بدهیم تا بهترین نظر یا سنتز آن دو نظر را برگزیند.

رودابه
رودابه
5 سال قبل

درود و خسته نباشید با دیدن این تارنما خیلی امیدوارم شدم که می توان کاری بحال تاریخ ایران کرد

مرتضی
مرتضی
5 سال قبل

با سلام و احترام، ابتدا لازم می دونم بابت مطالبی که در وبسایتتون منتشر می کنید تشکر کنم. بنده از علم تاریخ سررشته ای ندارم بنابراین قضاوت در مورد مطالبتون در توان بنده نیست اما این نکته که مطالب شما شنیده ها و به اصطلاح دانسته های من رو به چالش کشید و باعث شد کنجکاوتر بشم برام خیلی ارزشمنده.

من در نوجوانی بسیار به تاریخ علاقه داشتم و در این مورد مطالعه می کردم ولی پس از مدتی متوجه شدم که تاریخ پر از دروغ پردازی، داستان سرایی و توطئه های داخلی و خارجی هست که باعث شد نسبت به تمامی کتابهای تاریخی بدبین بشم و ترجیح بدم اسیر این دروغ پردازی ها نشم. بنابراین مطالعه تاریخ رو تماما کنار گذاشتم.

با خوندن مطالب شما به این نتیجه رسیدم که اشتباه کردم و این امر میسر هست که تاریخ رو طوری بررسی کرد که حقیقت و دروغ از هم قابل تفکیک باشه.

اما مشکلی که الان دارم اینه که اگر بخوام از تاریخ واقعی آگاه بشم و مهم تر از اون اینکه بتونم تاریخ رو علمی بخونم نه حفظی، نیازمند کمک هستم.  نمی دونم چه کتابهایی مطالعه کنم از کجا شروع کنم و چه مسیری رو طی کنم.

نمی دونم ایا فلوچارتی در این زمینه هست یا نه (من پیدا نکردم)، اگر نیست ایا امکانش هست که این فلوچارت تهیه بشه یا نه. فلوچارتی که در اون مشخص بشه که اگر یک شخص مبتدی بخواد تاریخ خوانی علمی رو یاد بگیره باید به ترتیب چه کتابهایی رو مطالعه کنه و به ترتیب چه فنونی رو یاد بگیره.

اگر امکان تهیه این فلوچارت توسط شما مقدور باشه بنده با کمال میل در زمینه تهیه این فلوچارت از لحاظ گرافیکی آماده همکاری هستم.

ضیا
ضیا
5 سال قبل

سلام، ایا شما این ترجمه بیستون را قبول ندارید؟

محمد
محمد
5 سال قبل

تازی به چه معنی است؟

رسول
رسول
5 سال قبل

همانطور که اطلاع دارید مطالعه تاریخ باید به دور از هرگونه تعصب مذهبی و قومی باشد, برخی از وقایع تاریخی غیر قابل انکار هستند مانند نبرد قادسیه یا جنگ چالدران,

کوروش
کوروش
5 سال قبل

ایا شما با سیستم آموزشی ایران همکاری می کنید؟

زهرا
زهرا
5 سال قبل

سلام، نظر من اینه که دوران قبل از اسلام همگی کشکه! ساسانیان هم حکومتی بوده که شاید کل خدمه اش به ده هزار نفر هم نمی رسیدند! دوران بعد از اسلام هم اغراقاتی زیادی داره . جالبه که نقاط مشکوک تاریخی همگی درباره ایرانه!، مانند: حمله اسکندر به ایران و شکل گیری امپراتوری سلوکیان، و یا، حمله مغول به ایران و امپراتوری مغول.

مرادی
مرادی
5 سال قبل

درود، من تحصیلات بالایی در تاریخ دارم، درباره روغ حمله اعراب به هم دوره ای هایم می گویم، ولی باور نمی کنند! چگونه باید با آنها برخورد نمایم، تا دروغ های تاریخ را باور داشته باشند؟

احمدی
احمدی
5 سال قبل

سلام لطفن درباره شهر تاریخی لنگرود هم بنویسید

کلمه
کلمه
5 سال قبل

سلام و خسته نباشید، خواهشمدم زحمت کشیده درباره واقعیتهای دینها بنویسید، امروزه مردم جهان کمتر به دینها توجه می کنند و واقعیت های تاریخی دینها جای خودشان را به تفسیرهای احساسی داده است

روزی
روزی
5 سال قبل

سلام و درود وبسایت شما عالی است خیلی استفاده کردم خسته نباشید

حمید رضا
حمید رضا
5 سال قبل

داداش گلم واقعا خسته نباشید مطالب شما واقعا  خواندی بود و هست  

صفااااا داری 

 

 

Roosy
Roosy
5 سال قبل

سلام و درود و خسته نباشید

nopardaz
5 سال قبل

اهمیت طراحی فروشگاه اینترنتی از آن جایی سرچشمه می گیرد که می تواند کسب و کار شما را در مقابل رقبایتان متمایز کرده و گستره فعالیت و فروش محصولات شما را به فضایی نامحدود برساند. شما می توانید با طراحی یک فروشگاه اینترنتی بسیاری از محصولات و خدمات شرکت خود را به صورت اینترنتی و آنلاین در اختیار مشتریان خود قرار بدهید. استفاده از درگاه های پرداخت امن در این مدل فروشگاه ها بسیار حائز اهمیت می باشد و می تواند تاثیر زیادی در جلب اعتماد مشتریان و بازدید کنندگان به وب سایت فروشگاهی شما داشته باشد.

ایلیاد
ایلیاد
5 سال قبل

مطالب وب شما عالی است خیلی استفاده کردم خسته نباشید

رامین
رامین
5 سال قبل

درود، یعنی روزی می سه که همه از دروغهای تاریخ مطلع شن

یار محمدی
یار محمدی
5 سال قبل

درود به انوش راوید، مستند زمین ما را در وبسایت پیدا نکردم کجاست؟

مرتضی
مرتضی
5 سال قبل

 سلام آقای انوش راوید گرامی، ابتدا لازم می دونم بابت مطالبی که در وبسایتتون منتشر می کنید تشکر کنم. بنده از علم تاریخ سررشته ای ندارم بنابراین قضاوت در مورد مطالبتون در توان بنده نیست اما این نکته که مطالب شما شنیده ها و به اصطلاح دانسته های من رو به چالش کشید و باعث شد کنجکاوتر بشم برام خیلی ارزشمنده.

من در نوجوانی بسیار به تاریخ علاقه داشتم و در این مورد مطالعه می کردم ولی پس از مدتی متوجه شدم که تاریخ پر از دروغ پردازی، داستان سرایی و توطئه های داخلی و خارجی هست که باعث شد نسبت به تمامی کتابهای تاریخی بدبین بشم و ترجیح بدم اسیر این دروغ پردازی ها نشم. بنابراین مطالعه تاریخ رو تماما کنار گذاشتم.

با خوندن مطالب شما به این نتیجه رسیدم که اشتباه کردم و این امر میسر هست که تاریخ رو طوری بررسی کرد که حقیقت و دروغ از هم قابل تفکیک باشه.

اما مشکلی که الان دارم اینه که اگر بخوام از تاریخ واقعی آگاه بشم و مهم تر از اون اینکه بتونم تاریخ رو علمی بخونم نه حفظی، نیازمند کمک هستم.

نمی دونم چه کتابهایی مطالعه کنم از کجا شروع کنم و چه مسیری رو طی کنم.

نمی دونم ایا فلوچارتی در این زمینه هست یا نه (من پیدا نکردم)، اگر نیست ایا امکانش هست که این فلوچارت تهیه بشه یا نه. فلوچارتی که در اون مشخص بشه که اگر یک شخص مبتدی بخواد تاریخ خوانی علمی رو یاد بگیره باید به ترتیب چه کتابهایی رو مطالعه کنه و به ترتیب چه فنونی رو یاد بگیره.

اگر امکان تهیه این فلوچارت توسط شما مقدور باشه بنده با کمال میل در زمینه تهیه این فلوچارت از لحاظ گرافیکی آماده همکاری هستم.

Ali
Ali
5 سال قبل
پاسخ به  مرتضی

سلام دوست عزیز. شاید من بتونم در این زمینه اطلاعاتی به شما بدم. همه حقیقت یکجا پیدا نمی شه و باید بسیار دقیق و با کوشش به دنبال ذره های پراکنده اون گشت. در صورت تمایل در تلگرام به من پیام بدید لطفا. 

1 2 3 5


216
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x