برگ نخست ارگ ایران انوش راوید راهنمای خواندن این تارنماست، و امید دارد زمان خوب و مفیدی در وبسایت تاریخی و اجتماعی ارگ ایران داشته باشید. تارنمای ارگ ایران، جدیدترین بررسیها درباره تاریخ و جغرافیا و تاریخ اجتماعی ایران و جهان از انوش راوید است، و دید نوین به تاریخ ارائه می دهد.
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
تصویر یک ارگ تاریخی در ایران، عکس شماره 3112.

لوگو در علم جستجوگر و کنشگر باشید، واکنشگرا نباشید، عکس شماره 1621.
توجه و مهم
|
ارگ ایران و دید جدید
وبسایت ارگ ایران یک تارنمای شخصی، در آزادی اندیشه و قلم و محیط دمکرات اینترنت، برابر با قوانین جمهوری اسلامی ایران است. وبسایت ارگ ایران برای اشخاص و جوانان باهوش با اندیشه پویای تاریخی است. در وبسایت ارگ ایران، دید جدید از تاریخ و تاریخ اجتماعی ایران ارائه می شود.
ارگ ایران انوش راوید مقدمه ای بر نظریه تاریخ نویسی نوین ایرانی، بر پایه شناسایی دروغها و حذف آنها است. ممکن است مطالب آن برای افرادی که ذهنهای حافظه محوری آموزشی دارند، بدرد نخورد و متوجه آن نشوند. اگر اینقبیل افراد اشتباه وارد وبسایت ارگ ایران انوش راوید شدند، لطف نمایند خارج شوند. مشروح در:
|
سبک خواندن تارنمای ارگ ایران
تارنمای ارگ ایران، بمنظور ایجاد دید جدید به تاریخ و تاریخ اجتماعی و جغرافیای تاریخی، برای تاریخ نویسی نوین ایرانی است. بمنظور این هدف شعار "در علم جستجوگر و کنشگر باشید، واکنشگرا نباشید" را مطرح کردم، و از همه علاقمندان به درک رشد و تکامل در علم تاریخ می خواهم، ابتدا کلمات کلیدی مطالب مورد نظرشان را در جستجوهای تارنمای ارگ ایران بنویسند، تا به مطالب مورد نظرشان برسند.
هزاران صفحه مطلب و مقاله و هزاران پرسش و پاسخ در این تارنما وجود دارد. به احتمال زیاد عزیزان پاسخ خود را خواهند یافت. بیش از یک دهه گذشته هزاران پرسش همه در اینجا پاسخ داده شده است. با مطالعه مطالب و پاسخها بدست آمده از جستجوی ارگ ایران، درصورتیکه به نتیجه نرسیدید، منتظر پرسشها و نظرهای حرفه ای تر از شما هستیم.
توجه: اگر هنگام مطالعه مطالب ارگ ایران لینکی باز نشد، موضوع و عنوان آنرا در جستجوی همین تارنمای بیابید.
توجه مجدد: ابتدا موضوع و پرسش خود را در جستجوی ارگ ایران بنویسید، و پاسخ خود را بیابید، اگر نیافتید کامنت بنویسید.
برگ نخست ارگ ایران انوش راوید
در علم جستجوگر و کنشگر باشید
برای علم و رشد و تکامل آن جستجو کنید، و درباره موضوعهای مورد نظر کنشگر باشید، یعنی حرکتهای مفید انجام دهید، مانند بگردش درآوردن گردونه یادگیری. در مقابل مطالب و آنچه که می بینید و می شنوید و می خوانید، واکنشگرا نباشید، که مثلاً انگشت بدهان بگیرد، و بگویید وای پس اینجوری بود. یا اینکه عصبی و نگران یا دلسرد و دلگرم شوید، و عکس العمل های ساده نشان دهید.

توجه: جهت دسترسی به مطلب مورد نظرتان، آنرا در جستجوهای ارگ ایران بنویسید.
ــ افراد بیش ملی گرا یا بیش مکتبی، لطفاً از خواندن و نظر دادن خود داری نمایند.
ــ جوانان با هوش متخصص ایران، برای نگارش تاریخ نوین به انوش راوید بپیوندید.

برگ نخست وبسایت ارگ ایران انوش راوید
مستندهای مربوط
مستند های بیشتر را در آپارات وبسایت ارگ ایران ببینید، لینک آن در ستون کناری
تارنمای ارگ ایران http://arq.ir
عالی است هر وقت این تارنما را می خوانم کلی لذت می برم
با سلام آقای راوید، وقت بخیر، اینجانب به علت نبود دسترسی به اینترنت خواهان دریافت کلیه مطالب مفید و ارزشمند سایت شما در یک فایل پی دی اف می باشم، در صورت امکان فایل را به ایمیل اینجانب ارسال فرمایید. با تشکر فراوان.
سلام گرامی، البته مطالب وبلاگ همه لینک دارند، و برای محیط وب نوشته شده است، در هر صورت چشم، سعی می کنم در وقت هایی بخش هایی را برای شما آماده کنم.
تقاضای انوش راوید از دوستان ارگ ایران: عزیزان تاکنون ده ها مورد از این تقاضا شده، و من وقت نکردم پی دف کنم، عزیزان در صورت تمایل و وقت، لطف نمایید مطالب مهم را پی دی اف نمایید.
بدین منظور کافی است صفحه وب را نگاتیو و کپی پیس در ورودآفیس، و سپس در پی دی اف ذخیره نمایید. درصورت اینکار کمک بمن می شود، و یاری به عزیزان علاقمندی است، که دسترسی تمام وقت به اینترنت ندارند.
جناب انوش راوید تا انجای که توانستم وبلاگهای شما را مطالعه و خودم هم دنبال این اسناد رفتم و در برخی از اثار باستانی و کتوب دست نویس نویسندگان حقیقت گفتارتان را فهمیدم.و در انجمنی که در آن عضو هستم این مطالب را با دوستان در میان گذاشتم و سیل کسیری از دوستان با حقیقت تاریخی خود روبرو شدند ولی یک سوال در میان است، ببخشید از نسخه های خطی که در دست برخی آدمها است که نام های دارند یکی از این نامها [امیر تیمور گورکانی] است خواهشا برای این موضوع جوابی به من بدهید تا برای برخی دوستان روشن شود که چیزی جز استعمار نیست. باتشکر یکی از طرفداران شما و ایران.
درود و سپاس از توجه شما، امیر تیمور گورکانی یکی از خوانین ایران بوده است، به دروغ حمله به ایران و کشتار ویرانی را به او نسبت داده اند، درصورتیکه خود تیمور ایرانی بود، و شخص خود ساخته و طرفدار دانش و هنر بوده است. استعمار گران با بزرگ نمایی او و اینکه وی از یک کشور دیگر بوده و ایران را فتح کرده، براحتی مانند آب خوردن، سر تاریخ دان های ایران را کلاه گذاشتند، و نیمی از ایران منجمله شهر های فارسی زبان سمرقند و بخارا را غیر ایرانی نامیدند. تیمور یک خان ایرانی در دوره سازمان قبیله دینی از ساختار های تاریخی اجتماع بوده است، و برابر با قوانین جمهوری این دوران، یکی از قوی ترین و بهترین خوانین بعنوان رهبر کلی قبیله ای انتخاب می شدند.
البته لازم به یاد آوری است، در دوره حکومت گذشته ایران، بخش آموزشی مملکت در دست مستشاران استعمار و صهیونیسم بود، آنها دروغ های تاریخ را در سیستم آموزشی ایران وارد کردند، تا بتوانند کار استعماری خود را پیش ببرند. اساس کار آنها برپایه حذف ناسیونالیسم، سطحی نگری و زود باوری و… ملت بوده است، اثرات کار آنها امروزه کاملاً پیداست. وظیفه جوانان باهوش متخصص امروز ایران است، که نسبت به برداشت دروغها از تاریخ و پاک سازی ذهنها اقدام کنند.
http://arqir.com/164
………..
انوش راوید: این پیام بدلیل داشتن اهانت قومی حذف گردید.
عزیز هم میهن ، هم قاره، هم هر چی، دشمنان تاریخی ما ملتها، یعنی استعمار و امپریالیسم، با انواع ترفندها می خواهند، ما ملتها را بجان یکدیگر اندازند، و منابع و منافع ببرند. به سوریه نگاه کنید، به مصر و این طرف و آنطرف نگاه کنید، آنها تیره و دین و طبقه و غیره را بهانه هایی می کنند، تا سادگان را اغفال نمایند و مقاصد خودشان را پیش ببرند. بیائید بجای شعار دادن، آگاهی های خودتان را بالا ببرید، اگر تخصص تان یکی از گرایش های جغرافیا ـ تاریخ است، بیش از پیش مطالعه نمایید، در بحث های این وبلاگ شرکت کنید، مباحث علمی بنویسید و بگویید، تا هم بنفع خود تان و ملت تان باشد، و هم دیگران بهره برند.
توجه کنید، این وبلاگ یک کار سیاسی نیست، در این وبلاگ ما موضوعات تاریخی و تاریخ اجتماعی را بررسی می کنیم، و از همه عزیزان می خواهیم در این وبلاگ دید تخصصی داشته باشند. عزیزان در غیر اینصورت از وبلاگ خارج شوید، و به جایی بروید، که خریدار گفته های شما باشند. مسائل و موضوعات سیاسی و عقیدتی و شعاری را در جای های دیگر بنویسید و بگویید، تا افراد هم پایه و مربوطه پاسخ شما را بدهند. یکبار دیگر بگوییم بیایید دانش مورد علاقه خود را بیاموزید، و تخصص خود را بالا ببرید، تا ما نیز استفاده کنیم.
http://arqir.com/170
خیلی استفاده کردم واقعا زیبا بود، اما یه سوال، بندر ترکمنیها خیلی شبیه مغولن اینها از کجا اومدن؟؟
تعدادی از مردم شرق و شمال شرقی ایران، از ساخا های جنوبی یا سکستان تاریخی هستند، درباره ساخاها قبلاً زیاد نوشته ام، دولت روسیه تزاری، سکستان بزرگ ایران را در بنام سیبری جعلی نامید. امروزه وظیفه جوانان باهوش متخصص ایران است، که درباره سکستان تاریخی بگویند و بنویسند، و حقوق تاریخی خود در این بخش وسیع از جهان پس بگیرند. http://arqir.com/110
درود بر محقق گرامی آقای راوید به خاطر تحقیقات گسترده و جدید شما که موجی از اعتماد به نفس و افتخار را برای ما به ارمغان داشت مدتی هست که مطالب شما را در وبلاگ مطالعه میکنم و برای افرادی که میشناختم و علاقه به تاریخ کشورشان داشتند معرفی کرده ام علاقه و مطالعه در مورد تاریخ همیشه از دل مشغولیهای من بوده، امید به دیدن شما از نزدیک دارم ،سوالی هم بپرسم: ۱ ــ آیا گذر های تاریخی که از سه هزار سال پیش به این طرف نام برده اید، همه لزوما در دوره بعدی منجر به پیشرفت ایران از نظر فرهنگ و دانش گشته است؟ و آیا واقعا در مسیر سیر تکاملی بوده؟
درود و سپاس از توجه شما، رشد و تکامل در تمام جوامع و در تمام طول تاریخ وجود داشته و دارد. این رشد و تکامل لزماً نباید با داده های تاریخ اجتماعی گذشته هم خوانی داشته باشد، بلکه گاه تغییرات ناپیوسته دارد. در دوره هایی، نفوذ خارجی منجمله استعمار و امپریالیسم، مسیر طبیعی رشد و تکامل یک جامعه را بهم می ریزد، ولی رشد و تکامل بشیوه جدیدی ادامه می یابد. شاخص تعیین رشد و تکامل برای دوره های مختلف تاریخی نداریم، میزان واقعی بودن و کلیت رشد و تکامل را، فعلاً هر حرفه ای بنا به تعریف خودش تعیین می کند. آنچه که در قرن نو بمنظور رشد و تکامل بهتر و سریعتر مورد نیاز است، هر چه تخصصی و حرفه ای تر بودن است، در سازمان آینده بینی و قرن سنت گریزی توضیح نوشته ام.
http://arqir.com/101
با سلام و احترام با زیر سئوال بردن مسلمات و محکمات تاریخی نظیر پدر تاریخ نویسی بودن هرودوت و آتش زدن تخت جمشید و یا تهاجمات گسترده به ایران و از این دست مسایل کاری به نفع ایران نمی توان کرد پس بهتر است با مقدماتی که مورد قبول خود غربی هاست علیه آنها استدلال کنیم. به هر ترتیب بهتر است با آوردن مقالات و نقدهای وارد بر آن به خواننده خود اجازه تفکر و تامل بدهیم تا بهترین نظر یا سنتز آن دو نظر را برگزیند.
درود، به مقدار دانش محدود شما مسلم و محکم است، استدلال کردن از دانشی که مورد قبول غرب است، متفاوت با درک از علم می باشد، علم رشد و تکامل و تغییرات دارد. علم بویژه در علوم نظری و انسانی و گرایشهای مختلف تاریخ، نمی تواند مسلم و محکم و ثابت باشد، اگر چنین تصور شود، به معنی متوجه نشدن مفهوم علم است. نوشتن نقد و نظر در این تارنما کامل آزاد است، نظر بنویسید ببینید که تایید می شود. ده هزار وبلاگ و وبسایت ایرانی مشغول نوشتن و گفتن از تاریخ های نوشته شده و تأیید شده توسط سیستم آکادمی استعماری غرب در مورد تاریخ هستند، ولی تعداد انگشت شماری وب درباره دید جدید به تاریخ می نویسند. یعنی علاقمندان براحتی می توانند تفکر در مورد نوع نگرش به تاریخ را داشته باشند. نمی خواهم تارنمای ارگ ایران آلوده به مقالات با بار تاریخ نویسی استعماری شود. کاری به نفع ایران نمی توان کرد یعنی چه!، بررسی دوباره تاریخ و قبول نداشتن تاریخ نویسی استعماری یک پژوهش نوین در تاریخ نویسی است. همینکه تارنمای ارگ ایران دید جدید برای بررسی علم باز می کند، کار بسیار مهمی است.
درود و خسته نباشید با دیدن این تارنما خیلی امیدوارم شدم که می توان کاری بحال تاریخ ایران کرد
درود و سپاس از توجه شما، تندرست و پیروز باشید
با سلام و احترام، ابتدا لازم می دونم بابت مطالبی که در وبسایتتون منتشر می کنید تشکر کنم. بنده از علم تاریخ سررشته ای ندارم بنابراین قضاوت در مورد مطالبتون در توان بنده نیست اما این نکته که مطالب شما شنیده ها و به اصطلاح دانسته های من رو به چالش کشید و باعث شد کنجکاوتر بشم برام خیلی ارزشمنده.
من در نوجوانی بسیار به تاریخ علاقه داشتم و در این مورد مطالعه می کردم ولی پس از مدتی متوجه شدم که تاریخ پر از دروغ پردازی، داستان سرایی و توطئه های داخلی و خارجی هست که باعث شد نسبت به تمامی کتابهای تاریخی بدبین بشم و ترجیح بدم اسیر این دروغ پردازی ها نشم. بنابراین مطالعه تاریخ رو تماما کنار گذاشتم.
با خوندن مطالب شما به این نتیجه رسیدم که اشتباه کردم و این امر میسر هست که تاریخ رو طوری بررسی کرد که حقیقت و دروغ از هم قابل تفکیک باشه.
اما مشکلی که الان دارم اینه که اگر بخوام از تاریخ واقعی آگاه بشم و مهم تر از اون اینکه بتونم تاریخ رو علمی بخونم نه حفظی، نیازمند کمک هستم. نمی دونم چه کتابهایی مطالعه کنم از کجا شروع کنم و چه مسیری رو طی کنم.
نمی دونم ایا فلوچارتی در این زمینه هست یا نه (من پیدا نکردم)، اگر نیست ایا امکانش هست که این فلوچارت تهیه بشه یا نه. فلوچارتی که در اون مشخص بشه که اگر یک شخص مبتدی بخواد تاریخ خوانی علمی رو یاد بگیره باید به ترتیب چه کتابهایی رو مطالعه کنه و به ترتیب چه فنونی رو یاد بگیره.
اگر امکان تهیه این فلوچارت توسط شما مقدور باشه بنده با کمال میل در زمینه تهیه این فلوچارت از لحاظ گرافیکی آماده همکاری هستم.
درود و سپاس از توجه شما، بنظرم روند مطالعه که می خواهید در کتابها پیدا نمی شود، کتابها همه دانش های انبوه نویسی قرن بیست را در خود دارند، و از روی یکدیگر و در کل از سیستم آکادمی غرب استعماری کپی پیس شده اند. بنظرم بهترین روش برای درک درست از دانش تاریخ، توجه می فرمایید منظور درک درست از دانش تاریخ است، نه خود علم تاریخ، مطالعه همین وبلاگ ارگ ایران است، و لطف کنید در هر برگه که مطالعه می فرمایید، نظر و پرسش خود را بنویسید، تا با تبادل اطلاعات و دانش و پرسش و نظر با همه، بهترین روشها و روند نمای مورد نظر شما را پیدا کنیم. تندرست و پیروز باشید.
سلام، ایا شما این ترجمه بیستون را قبول ندارید؟
درود، جهت پاسخ به لینک زیر مراجعه نمایید.
http://arqir.com/393
تازی به چه معنی است؟
درود، جهت پاسخ به لینک زیر مراجعه نمایید.
http://arqir.com/245
همانطور که اطلاع دارید مطالعه تاریخ باید به دور از هرگونه تعصب مذهبی و قومی باشد, برخی از وقایع تاریخی غیر قابل انکار هستند مانند نبرد قادسیه یا جنگ چالدران,
هیچ عالمی علم را نمی بندد، و همیشه برای علم پرسش های مختلف تولید می کند، تا گردونه یادگیری بچرخد، به هیچ عنوان هیچ چیز حتمی و واقعی نیست، اگر چند پرسش شود، و بدنبال پاسخ بگردید، ممکن است مسائل جدیدی باز شود، یعنی علم و دانش پایانی ندارد.
ایا شما با سیستم آموزشی ایران همکاری می کنید؟
درود، درباره کار و تبادل دانش با سیستم آموزشی ایران، مشکل داریم، ولی پیگیر هستیم. بخش بزرگی از تاریخ در این سیستم پیگیر از تاریخ نویسی استعماری است. بمرور اشخاصی از این سیستم دارند متوجه می شوند، و نیز تعدادی از دوستان ما مشغول تنظیم برنامه های کار با آنها هستند، مانند لینک زیر
http://arqir.com/692
سلام، نظر من اینه که دوران قبل از اسلام همگی کشکه! ساسانیان هم حکومتی بوده که شاید کل خدمه اش به ده هزار نفر هم نمی رسیدند! دوران بعد از اسلام هم اغراقاتی زیادی داره . جالبه که نقاط مشکوک تاریخی همگی درباره ایرانه!، مانند: حمله اسکندر به ایران و شکل گیری امپراتوری سلوکیان، و یا، حمله مغول به ایران و امپراتوری مغول.
درود، برای دانش تاریخ و باستان شناسی، هیچ چیز و هیچ زمانی بی ارزش نمی باشد، بلکه هر شخص تاریخی در گرایش خودش، هر نقطه تاریخ را مهم می داند. درباره شاهنشاهی ساسانیان و راست و دروغ های تاریخ، مطالعه و پیگیری تارنمای ارگ ایران کمک بزرگی است.
http://arqir.com/145
درود، من تحصیلات بالایی در تاریخ دارم، درباره روغ حمله اعراب به هم دوره ای هایم می گویم، ولی باور نمی کنند! چگونه باید با آنها برخورد نمایم، تا دروغ های تاریخ را باور داشته باشند؟
درود، در این باره چند بار توضیح نوشته ام، برداشت پانصد سال دروغ در تاریخ، که به اندازه هزاران سال بوده، زمان و حوصله می خواهد. در ابتدا فقط اشخاصی که ذهن پیشرو علمی تاریخی دارند، می توانند آنها را درک نمایند، داشتن مدرک و اسم و رسم دلیل ذهن پیشرو علمی نمی باشد.
سلام لطفن درباره شهر تاریخی لنگرود هم بنویسید
درود و سپاس از توجه شما، چشششششم بزودی درباره شهر تاریخی لنگرود می نویسم، تندرست و پیروز باشید
سلام و خسته نباشید، خواهشمدم زحمت کشیده درباره واقعیتهای دینها بنویسید، امروزه مردم جهان کمتر به دینها توجه می کنند و واقعیت های تاریخی دینها جای خودشان را به تفسیرهای احساسی داده است
درود و سپاس از توجه شما، درباره دینها نوشته زیاد است، من نیز کمتر وارد تاریخ دینها می شوم، در هرصورت چشششششم بیشتر می نویسیم، لینک زیر درباره تاریخ دین های ایرانی است
http://arqir.com/157
سلام و درود وبسایت شما عالی است خیلی استفاده کردم خسته نباشید
درود و سپاس از توجه شما، تندرست و پیروز باشید
داداش گلم واقعا خسته نباشید مطالب شما واقعا خواندی بود و هست
صفااااا داری
درود و سپاس از توجه شما، تندرست و پیروز باشید
سلام و درود و خسته نباشید
اهمیت طراحی فروشگاه اینترنتی از آن جایی سرچشمه می گیرد که می تواند کسب و کار شما را در مقابل رقبایتان متمایز کرده و گستره فعالیت و فروش محصولات شما را به فضایی نامحدود برساند. شما می توانید با طراحی یک فروشگاه اینترنتی بسیاری از محصولات و خدمات شرکت خود را به صورت اینترنتی و آنلاین در اختیار مشتریان خود قرار بدهید. استفاده از درگاه های پرداخت امن در این مدل فروشگاه ها بسیار حائز اهمیت می باشد و می تواند تاثیر زیادی در جلب اعتماد مشتریان و بازدید کنندگان به وب سایت فروشگاهی شما داشته باشد.
مطالب وب شما عالی است خیلی استفاده کردم خسته نباشید
درود، یعنی روزی می سه که همه از دروغهای تاریخ مطلع شن
درود و سپاس از توجه شما، تاریخ یک علم است و باید مانند همه علوم تخصصی دانسته بررسی شود
درود به انوش راوید، مستند زمین ما را در وبسایت پیدا نکردم کجاست؟
درود و سپاس از توجه شما، این مستند را می توانید در آپارات و یوتوب بیابید، تندرست و پیروز باشید
سلام آقای انوش راوید گرامی، ابتدا لازم می دونم بابت مطالبی که در وبسایتتون منتشر می کنید تشکر کنم. بنده از علم تاریخ سررشته ای ندارم بنابراین قضاوت در مورد مطالبتون در توان بنده نیست اما این نکته که مطالب شما شنیده ها و به اصطلاح دانسته های من رو به چالش کشید و باعث شد کنجکاوتر بشم برام خیلی ارزشمنده.
من در نوجوانی بسیار به تاریخ علاقه داشتم و در این مورد مطالعه می کردم ولی پس از مدتی متوجه شدم که تاریخ پر از دروغ پردازی، داستان سرایی و توطئه های داخلی و خارجی هست که باعث شد نسبت به تمامی کتابهای تاریخی بدبین بشم و ترجیح بدم اسیر این دروغ پردازی ها نشم. بنابراین مطالعه تاریخ رو تماما کنار گذاشتم.
با خوندن مطالب شما به این نتیجه رسیدم که اشتباه کردم و این امر میسر هست که تاریخ رو طوری بررسی کرد که حقیقت و دروغ از هم قابل تفکیک باشه.
اما مشکلی که الان دارم اینه که اگر بخوام از تاریخ واقعی آگاه بشم و مهم تر از اون اینکه بتونم تاریخ رو علمی بخونم نه حفظی، نیازمند کمک هستم.
نمی دونم چه کتابهایی مطالعه کنم از کجا شروع کنم و چه مسیری رو طی کنم.
نمی دونم ایا فلوچارتی در این زمینه هست یا نه (من پیدا نکردم)، اگر نیست ایا امکانش هست که این فلوچارت تهیه بشه یا نه. فلوچارتی که در اون مشخص بشه که اگر یک شخص مبتدی بخواد تاریخ خوانی علمی رو یاد بگیره باید به ترتیب چه کتابهایی رو مطالعه کنه و به ترتیب چه فنونی رو یاد بگیره.
اگر امکان تهیه این فلوچارت توسط شما مقدور باشه بنده با کمال میل در زمینه تهیه این فلوچارت از لحاظ گرافیکی آماده همکاری هستم.
درود و سپاس از توجه شما، بنظرم روند مطالعه که می خواهید در کتابها پیدا نمی شود، کتابها همه دانش های انبوه نویسی قرن بیست را در خود دارند، و از روی یکدیگر و در کل از سیستم آکادمی غرب استعماری کپی پیس شده اند. بنظرم بهترین روش برای درک درست از دانش تاریخ، توجه می فرمایید منظور درک درست از دانش تاریخ است، نه خود علم تاریخ، مطالعه وبلاگ من است، و لطف کنید در هر برگه که مطالعه می فرمایید، نظر و پرسش خود را بنویسید، تا با تبادل اطلاعات و دانش و پرسش و نظر با همه، بهترین روشها و روند نمای مورد نظر شما را پیدا کنیم. تندرست و پیروز باشید.
سلام دوست عزیز. شاید من بتونم در این زمینه اطلاعاتی به شما بدم. همه حقیقت یکجا پیدا نمی شه و باید بسیار دقیق و با کوشش به دنبال ذره های پراکنده اون گشت. در صورت تمایل در تلگرام به من پیام بدید لطفا.
درود و سپاس از توجه شما، برای بررسی های تاریخی همیشه نیازمند تلاش و کار بیشتر و جدیدتر هستیم در سخن وبلاگ هم توضیح نوشتم، تندرست و پیروز باشید